Leirit ja retket

Seurakuntamme järjestää leirejä ja retkiä nuorille pitkin vuotta. Lisäksi markkinoimme täällä myös yhtymän yhteisiä leirejä ja retkiä.

Tervetuloa mukaan!

Nuortenleiri Jatkis 16.-18.9.

Legendaarinan Jatkis tulee taas!

Lähde mukaan nuortenleirille Hirvijärvelle. Ohjelmassa vähä muisteloja kesän ripareista, mukavaa ohjelmaa, hyvää ruokaa ja tietenkin saunomista.

Leirille lähdetään keskusseurakuntatalolta(suokatu 22) perjantaina klo 17 ja paluu samaan paikkaan on sunnuntaina n. klo 13.

Leirin hinta on 22€, mikä laskutetaan leirin jälkeen.

Mukaan tarvitset:

Lakanat ja pyyhkeen

Vaatetta niin et voit olla ulkona myös pienen sateen aikana

henkilökohtaiset lääkkeet

Raamatun ja taskulampun

 

Leirillä ovat mukana ainaki: Jarkko. Satu, Kirsi ja Elina

 

Ilmoittaudu viim. 8.9.

 

Nuorten matka Jerusalemiin ja Pyhälle maalle 12.-20.10.2022

 

Kuopion seurakunnissa on suunnitteilla nuorten matka Jerusalemiin 12.-20.10.2022. Matka on tarkoitettu kaikille Kuopion seurakuntien nuorille, jotka ovat syntyneet vuonna 2000-2006. Matkalla tutustumme pyhiin paikkoihin ja olemme Jordanian ja Pyhän Maan evankelisluterilaisen kirkon (ELCJHL) vieraina. Tapaamme myös paikallisten luterilaisten seurakuntien nuoria.

Kuopion hiippakunnalla ja Suomen lähetysseuralla on kumppanuussopimus ELCJHL:n kanssa. Nuorten matka tulee olemaan yksi osa tätä kristittyjen välistä yhteyttä. Matkaa ovat valmistelemassa Tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyönohjaaja Jarkko Voutilainen, Alavan nuorten pappi Anu Kiviranta, Järvi-Kuopion nuorisotyönohjaaja Atte Kääriäinen ja Kallaveden seurakunnan nuorisotyönohjaaja Henri Mäki-kahma.

Alustava matkaohjelma on tämän kirjeen lopussa. Matkaohjelman yksityiskohdat suunnitellaan yhdessä matkaanlähtijöiden kanssa. Osa ohjelmasta tulee olemaan yhteistä paikallisten seurakuntien ja nuorten kanssa.

Sitovat ilmoittautumiset matkalle 23.4. klo 15. mennessä tästä linkistä. 

Matkalle otetaan mukaan 20 nuorta. Ensisijaisti lähtijöiden tulee olla tänä vuonna 16-vuotta täyttäneitä ja seurakunnan toiminnassa mukanaolevia nuoria.

Näin aikainen matkaan ilmoittautuminen on tärkeää muun muassa siksi, että voimme alkaa talkoilla kerätä rahaa matkan hinnan alentamiseksi. Ilmoittautumisen jälkeen matkaa ei voi perua kuin erityisen painavista syistä. Mikäli maailman poliittinen tilanne tai korona tms. estävät matkan järjestämisen, niin osallistujamaksu palautetaan. Israeliin ja Palestiinalaisalueelle on turvallista matkustaa, kun noudatamme ulkoministeriön ja terveysviranomaisten suosituksia.

Jos lähtijöitä on enemmän kuin 20, ryhmäläiset arvotaan. Arvonnassa huomiodaan tasapuolisuus seurakuntien kesken. Matkalle lähtijät ja heidän huoltajat kutsutaan yhteiseen info-iltaan Keskusseurakuntatalolle(Suokatu 22) maanantaina 25.4. klo 18-19.30.

Matkan hinta lähtijälle on 350€. Hintaa tullaan pienentämään yhteisillä talkoilla ennen matkalle lähtöä.

Retken aikataulu:

 ke 12.10.  n.klo 13 Saapuminen Rissalan lentokentälle

 to 20.10.    n. klo 8.30 Paluu Rissalaan

 

Matkalle mukaan passi, joka on voimassa 6kk matkan jälkeen, sekä matkavakuutus.

 

Tästä voit katsoa edellisen Pyhänmaan reissun tunnelmia vuodelta 2017

 

Lisätieoja matkasta antavat:

Jarkko Voutilainen 0404848285

Anu Kiviranta 0404848315

Atte Kääriäinen 0404888674

Henri Mäki-Kahma 040 4848376

 

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
Tuomiokirkkoseurakunta
Suokatu 22 E
70100 Kuopio