Riistaveden alueseurakunta

Riistaveden alueseurakunta sijaitsee 9-tien varrella luonnonkauniissa maaseutukylässä ja vain noin puolen tunnin matkan päässä Kuopion keskustasta. Sen rapattu länsitornillinen pitkätiilikirkko sijaitsee aivan Kuopio-Joensuu valtatien varrella. Sen ovat suunnitelleet arkkitehti Eino Pitkänen Harry W. Schreck ja se valmistui vuonna 1934. Alttariseinää koristaa eläinlääkäri V. Reinilän veistämä krusifiksi. Kirkonmäellä, pääoven edessä on nähtävillä vuonna 1914 Pietarissa valettu iso kirkonkello. Kirkossa on 250 istumapaikkaa. Jumalanpalveluksia vietetään kirkossa sunnuntaisin ja juhlapyhinä yleensä klo 10. Talviaikoina jumalanpalveluksia voidaan pitää joskus myös Riistaveden seurakuntatalossa.

Riistaveden alueseurakunta kuuluu Järvi-Kuopion seurakuntaan. Työntekijöihin saat parhaiten yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Ota rohkeasti yhteyttä, olemme sinua varten! 

Messut Nilsiän kirkosta suoratoistona Youtube-kanavalla 

Järvi-Kuopion seurakunnan Youtube-kanava - tästä linkistä pääset seuraamaan Nilsiästä suoratoistettavaa oman seurakunnan jumalanpalvelusta aina silloin, kun jumalanpalvelus pidetään kirkossa. Kanavalta voit seurata myös muita ajankohtaisia juttuja, musiikkia ja hartauksia.

Linkkejä:

Rukoilemme rauhan puolestaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Hiljaisuuden ystävätLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ota yhteyttä

IV Seurakuntapastori
Järvi-Kuopion seurakunta Riistavesi Vehmersalmi
Syrjäntie 37
71160 Riistavesi

Virkavapaalla

vs. IV Seurakuntapastori
Järvi-Kuopion seurakunta Riistavesi Vehmersalmi
Syrjäntie 37
71160 Riistavesi

sij. aj. 1.11.2022-30.4.2023

Ota yhteyttä

Toimistosihteeri
Järvi-Kuopion seurakunta
Hallinto- ja talouspalvelut
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi

avoinna puhelimitse ja sähköpostitse

Riistaveden kirkon alttari