Kouluikäisten toiminta on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille pojille ja tytöille

Miten vietät vapaa-aikaasi? Miltä toiminnallisuus ja yhdessäolo muiden kanssa kuulostaa? Jos peukutat ylöspäin, niin tule mukaan kerhoihin, leireille, partioon ja muihin tapahtumiin.

Kevätkaudella kouluikäsiten toimintailapäivään ja iltakehoihin voi ilmottautua 6.1. alkaen. Kerhoihin ovat tervetulleita kouluikäiset lapset ja nuoret. Kerhoihin on ilmoittautuminen. Ilmoittautunut on päässyt kerhoon, jos vastausvietissä ei ole varalla olo tietoa.

Kukin iltakerho kokoontuu kerran viikossa ja ne sisältävät monipuolista toimintaa, sekä tutustumista kristinuskon perusasioihin ja kirkkovuoden kulkuun yhteisissä hartaushetkissä. Vetäjinä toimivat 2 – 3 koulutettua kerhonohjaajaa. Kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen. Koulujen loma-aikoina kerhot eivät kokoonnu.  Kevätkaudella iltakerhojen kausi alkaa 18.1 ja päättyy 28.4. Kouluikäisten toimintailtapäivä alkaa 11.1 (tiistain ryhmä) 20.1. (torstain ryhmä) ja ja päättyy huhti-toukokuun vaihteessa. Toimintailtapäiviin on rajattu osallistujamäärä korona rajoitusten takia. ( 20 osallistujaa).

Kerhoista löydät tarkemmin tietoa Kouluikäisten kerhot -sivulta.

Leireistä ja muista tapahtumista on lisätietoa kouluikäisten leirit ja muut tapahtumat sivullaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Puuhakasseja perheen yhteisiin hetkiin

Puuhakassi sisältää erilaista tekemistä, kuten askartelua, tarinaa, värityskuvia ja jotain yllättävää. Puuhakassi on maksuton tekemispaketti. Puuhakasseja on varattavissa kerran kuussa vaihtelevin teemoin.

Seuraavasa puuhakassista tiedotetaan vuoden alussa

 

Kädet erilaiset

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio