Tuusniemen seurakuntakodin kirkkosali

Koivukuja 2 , 71200 Tuusniemi

Tuusniemen seurakuntakodin kirkkosali.

Tuusniemen seurakuntakoti on vuonna 1973 valmistunut, vuosina 1990 ja viimeisemmäksi vuonna 2014 muutos- ja peruskorjattu, jolloin seurakuntasali muutettiin kirkkosaliksi ja kerhotilat yhdistettiin monikäyttötilaksi. Arkkitehti –ja pääsuunnittelijana toimi Pyhäsalmen Rakennus Oy, Arkkitehtuura Oy. Seurakuntakoti vihittiin 2014 talvikirkoksi ja siellä pidetäänkin jumalanpalvelukset ja toimitukset talvisaikaan.

Seurakuntatalon kirkkosalissa on tilaa 175 hengelle. Kirkkosalin yhteydessä on monitoimitila 80 hengelle sekä työhuonetiloja.

Tuusniemen seurakuntakodin kirkkosalissa vietämme messua sunnuntaisin ja juhlapyhinä klo 10 talviaikaan. Tilassa toimitetaan myös siunaukset ja messut talviaikana.

Kirkkoa voi varata arkisin klo 9-15 seurakunnan toimistosta, p. 040 488 8602.

Konserttivarauksista voi sopia alueseurakuntien kanttoreiden kanssaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Liiketoimintatarkoituksessa järjestetyistä konserteista kirkoissa noudatetaan vahvistettuja tilavuokria.

Lue lisää seurakuntayhtymän toiminnasta sekä kirkkojen maksimiosallistujamääristä poikkeusolojen aikana.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Induktiosilmukka
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku