Kausi- ja kesätyöntekijät

Kuopion seurakuntayhtymä, hautaustoimi

Kuopion seurakuntayhtymän hautausmaille ja kiinteistöille haetaan kausi- ja kesätyöntekijöitä määräaikaiseen työsopimussuhteeseen hoitokaudelle 2020. Työtehtävinä ovat hautausmaiden ja kiinteistöjen ulkoalueiden peruskunnostus- ja hoitotyöt.

Tarjoamme mieluisan työympäristön raittiissa ulkoilmassa. Aiempi viher- ja puutarha-alan työkokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Edellytämme hakijalta kykyä fyysiseen ulkotyöhön, reippautta, positiivisuutta ja täsmällisyyttä sekä valmiutta omaisten kohtaamiseen.

Tehtäviin palkataan 18 vuotta täyttäneitä henkilöitä. Työsuhteet kestävät 2 - 6 kk sijoittuen touko- lokakuulle ja niissä on koeaika.

Hakuilmoitus koskee Kuopion hautausmaiden lisäksi myös Juankosken, Kaavin, Karttulan, Maaningan, Nilsiän ja Tuusniemen alueella oleville hautausmaille palkattavia kesätyöntekijöitä. Kaikkiaan kesätyöntekijöitä Kuopion seurakuntien eri hautausmaille palkataan noin 90 henkilöä.

Hakuaika kesätöihin on 1.2.-16.2.2020.
Työpaikkaa haetaan Kirkko HR:n kautta 

työpaikkailmoitus (linkki avautuu 1.2.2020)

hakulomake 

Valinnat tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella, haastattelukutsut lähetetään asianosaisille. Rekrytointi aloitetaan jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja kesätyöpaikasta antavat (soittoajat 3.2. ja 11.2.2020 klo 14-16):
ylipuutarhuri Miikka Väisänen, puh. 040 4848 244, miikka.vaisanen@evl.fi tai
puistopäällikkö Juha Moilanen, puh. 040 4848 237, juha.moilanen@evl.fi

 

 

Kuva Isolta hautausmaalta