Lapset ja perheet

Perheaamut

Olet lämpimästi tervetullut maanantaisin ja torstaisin klo 9.30-11 perheaamuihin Pyhän Johanneksen kirkolle. Maanantain perheaamu kokoontuu yläkerran kerhohuoneessa (D-ovi) ja torstain perheaamu on alakerran takkahuoneessa (C-ovi).

Vauvatupa

Tervetuloa vauvatupaan maanantaisin klo 14-15.30 yläkerran kerhohuoneeseen (D-ovi).

 

Urkusatu Lounatuulen matkassa

Torstaina 12.10. klo 18 kirkkosalissa.

Pompulan ja Pampulan päivä saa yllättävän käänteen, kun Lounatuuli lennättää heidät seikkailemaan ja etsimään kadonneita uimahousuja. Sadussa lennetään pilvien päälle aina avaruuteen asti ja kauas muinaiseen Kiinaan Neiti Käärmeen grillijuhliin. Taikamaassa tavataan hassu taikuri Herra Pii Poo ja lempeässä laaksossa asustava rouva Hämähäkki.

Lounatuulen matkassa- urkusatu on kertomus ystävyydestä ja päivästä, joka muuttuu yllättäen suureksi seikkailuksi halki ajan ja paikan. Urkusadussa yhdistyvät kertomus ja musiikki: urkujen rikas äänimaailma ja laulut, joita saadaan kuunnella, laulaa ja leikkiä yhdessä. Esityksen musiikki koostuu urkuimprovisaatioista, Kaj Chydeniuksen ja Eero Sipilän lauluista ja tutuista lastenlauluista. Männistön seurakunnan kanttorit Tintti Tinkala ja Heikki Mononen kuljettavat tarinaa ja musisoivat. Vapaa pääsy. Kesto n. 25 min.

 

 

Koululaisille toimintaa löydät täältä.

Lapsi kädet ristissä.
Kuva: Kirkon kuvapankki / Sanna Krook

Ota yhteyttä

Lastenohjaaja
Männistön seurakunta
Ampujanpolku 2
70460 Kuopio
Lastenohjaaja
Männistön seurakunta
Ampujanpolku 2
70460 Kuopio
Seurakuntapastori
Männistön seurakunta
Ampujanpolku 2
70460 Kuopio