Juankosken jumalanpalveluksiin pääsee maksimissaan 17 seurakuntalaista. 

Sunnuntai 25.4. "Jumalan kansan koti-ikävä"

Sanajumalanpalvelus kello 10.  Eino Keihänen.

Päivän antifonin alusta (Ps. 66:1) saatu nimitys jubilate (= riemuitkaa) muistuttaa pääsiäisajan luonteesta. Seurakunta juhlii iloiten Herran ylösnousemusta ja voittoa kuolemasta ja suuntaa katseensa uuteen elämään taivaassa, minne Jeesus on mennyt valmistamaan omilleen sijaa. Kristityt odottavat ”ikävöiden sitä kaupunkia, joka tulee” (Hepr. 13:14). Jeesuksen ylösnousemus on jo nyt tehnyt heidät uusiksi luomuksiksi. Kun Kristus palaa takaisin, heistä tulee hänen kirkastetun ruumiinsa kaltaisia.

Meren vedet ovat jakautuneet ja sen keskelle on auennut tie, jota pitkin riemuitseva joukko kulkee kohti kaukana siintävää uutta Jerusalemia.

 

 

Pääsiäisen keltaiset narsissit.

 

Lakesingers esittää Youtubessa hiljaisen viikon ja pääsiäisen musiikkia.  Videota on katsottu jo yli 1000 kertaa!

Palmusunnuntaina 28.3. julkaistiin myös Lakesingersin uusin musiikkivideo Youtube-kanavalla.  Video sisältää hiljaisen viikon ja pääsiäisen musiikkia. Lakesingerissä laulavat kaikki Järvi-Kuopion seurakunnan kanttorit Annette, Lala, Taru ja Matti sekä Eino-pappi.

Katso ja kuuntele tästä:  Hiljaisen viikon ja pääsiäisen ajan musiikkihetki - Lauluyhtye Lakesingers

Videon tarkoituksena on tuoda Kristuksen kärsimyksen viikon harrasta sanomaa ja pääsiäisen iloa kuulijoille. Kirkkoihin kun ei voida nyt kokoontua suurin joukoin kuuntelemaan musiikkia.  Videon musiikki on nauhoitettu Muuruveden ja Juankosken kirkoissa.

Muusikot myös hartaasti toivovat, että video herkistäisi kuulijoita tekemään lahjoituksen Yhteisvastuukeräykseen tällaisena aikana, jolloin lipaskeräys ja ovelta ovelle suuntautuvat käynnit ovat harvinaisia.  

Lahjoittaa voi helposti netin kautta.  Alla olevasta Yhteisvastuukeräyksen linkistä avautuu lahjoituskanava, jonka kautta tehdyistä lahjoituksista osa palautuu tukemaan nimenomaan myös Järvi-Kuopion alueella tehtävää diakoniatyötä.  Saakoon musiikki puhutella sinua! Kiitos myös lahjoituksestasi!

Lahjoita Järvi-Kuopion seurakunnan Yhteysvastuukeräykseen Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Aikaisempia Lakesingersin tänä vuonna julkaistuja videoita voit katsella ja kuunnella tästä:

Paastonajan iltavesper - Lakesingers ja Simo Korkalainen - YouTubeLinkki avautuu uudessa välilehdessä   Julkaistu 21.2.

Ystävänpäiväksi 14.2. julkaistu video "Olkoon ylläsi kirkas taivas"Linkki avautuu uudessa välilehdessä -YouTube

Lakesingersin laulajat Muuruveden kirkon lehterillä. Oikealta Matti Saarela, basso, Taru Parviainen, altto, Annette Kärppä-Leskinen, sopraano, Lala Maukonen, sopraano ja Eino Keihänen, tenori.  Valokuva: Tiitus Lahti.

Lakesingersin laulajat Muuruveden kirkon lehterillä.  Oikealta Matti Saarela, basso, Taru Parviainen, altto, Annette Kärppä-Leskinen, sopraano, Lala Maukonen, sopraano ja Eino Keihänen, tenori.  Kuva: Tiitus Lahti.

 

Kiinnostaisiko sinua miesten raamattupiiri?  Sellainen kokoontuu maanantaisin kello 18. Katso lisätiedot alavalikosta AIKUISILLE.

 

 

Olet lämpimästi tervetullut Juankosken alueseurakunnan tapahtumiin! Noudatamme kaikissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa poikkeusolojen rajoituksia.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Alueseurakunnan kokoava toiminta on jälleen mahdollista. Tilaisuuksiin voi osallistua vain maksimissaan 20 henkilöä.  

Yhteisvastuukeräys alkoi 7.2.  Lahjoita keräykseen tästä: 

 Lahjoita Järvi-Kuopion seurakunnan Yhteysvastuukeräykseen Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Voit osallistua seurakuntamme toimintaan myös netissä. Seuraa Järvi-Kuopion seurakunnan Facebook-sivuaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, Juankosken alueseurakunnan Facebook-sivuaLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai Järvi-Kuopion seurakunnan Youtube-kanavaaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Juankoski Järvi-Kuopion seurakunta Muuruvesi
Paasikoskentie 1
73500 Juankoski

Alueena: Muuruvesi ja Juankoski.

Ota yhteyttä

Toimistosihteeri
Järvi-Kuopion seurakunta
Hallinto- ja talouspalvelut
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi

avoinna puhelimitse ja sähköpostitse

Yksityiskohta Juankosken Ylösnousemuksen kirkon lasimaalauksesta
Yksityiskohta Juankosken Ylösnousemuksen kirkon lasimaalauksesta "Liiton merkki". Taitelija Hannu Konola.