Arvostamme palautettasi

Tulitko kohdatuksi? Saitko apua ongelmaasi? Vai sattuiko jotakin, mikä häiritsi sinua? Jätä palautetta alla olevien linkkien kautta suoraan seurakuntaasi.

Kiitos palautteestasi!

Tuomiokirkkoseurakunta

Alavan seurakunta

Kallaveden seurakunta

Järvi-Kuopion seurakunta

Männistön seurakunta

Puijon seurakunta

 

Palautetta voit antaa myös henkilökohtaisesti seurakunnan työntekijälle tai jättää kirjallisen palautteesi seurakuntien palautelaatikoihin.

Palaute

Tällä lomakkeella voit jättää palautteesi Kuopion ev.lut. seurakunnille. Palaute voi koskea Diakoniakeskusta, hallintovirastoa, hautaustoimea, kiinteistöpalveluita, keskusrekisteriä (virkatodistukset, sukuselvitykset yms.), leirikeskuksia, perheasiain neuvottelukeskusta, sairaalasielunhoitoa, yhteistä lapsityötä, yhteistä nuoriso- ja oppilaitostyötä, viestintää ja Kirkko ja kotia tai IT-aluekeskusta (IITA). Kiitos palautteestasi! Palautteen avulla kehitämme toimintaamme. HUOM! Jos haluat, että sinuun otetaan yhteyttä, niin ilmoitathan nimesi, puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.