Tervetuloa Järvi-Kuopion seurakuntaan 

"Jeesus Kristus on sama eilen, tänään ja ikuisesti." Hepr.13:8. Tähän Jumalan lupaukseen voimme luottaa elämämme jokaisena päivänä. Hän on  luvannut kuulla rukouksemme. Seurakuntamme jumalanpalveluksissa rukoilemme erityisesti nyt maailman rauhan puolesta, mutta myös yksittäisten ihmisten ja esirukouspyyntöjen puolesta. Oman esirukouspyyntösi voit jättää alla olevan linkin kautta.

Haluatko, että puolestasi rukoillaan seurakunnan jumalanpalveluksessa? Jätä esirukouspyyntö verkossaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Vaikuta seurakuntasi tulevaisuuteen - tiedotus- ja keskustelutilaisuus seurakuntavaaleista Kaavilla

Kaikille avoin tiedotus- ja keskustelutilaisuus seurakuntavaaleista, ehdokkuudesta ja ehdokasasettelusta kiinnostuneille pidetään ti 17.5. klo 18 Kaavin seurakuntatalolla, Kirkkorannantie 1. Syksyn seurakuntavaalien ennakkoäänestys on 8.–12.11. ja varsinainen vaalipäivä 20.11. Ehdokasasettelu päättyy 15.9. Tilaisuudessa jaossa tietoa ja lomakkeita vaalilistojen perustamiseksi. Mukana kirkkoherra Juha Hagman. Kahvitarjoilu. Tule mukaan!

Lisätietoja seurakuntavaaleista löydät tästä linkistä: Seurakuntavaalit2022Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tule meille töihin -  avoinna seurakuntapastorin virka

Järvi-Kuopion seurakunnan V seurakuntapastorin virka on haettavana. Virkaan valitun virkapaikka on Nilsiässä. Hän toimii aluepappina Nilsiä-Säyneinen -alueella yhteistyössä samalla alueella toimivan toisen pastorin kanssa. Virkaan kuuluvia tehtäviä on ajoittain myös koko Järvi-Kuopion seurakunnan alueella. Katso lisätiedot oheisesta linkistä. Tehtävään ilmoittaudutaan 23.5.2022 klo 15 mennessä KirkkoHR:n sähköisellä hakulomakkeella, joka on osoitteessa rekry.evl.fi/rekryLinkki avautuu uudessa välilehdessä . Lisätietoja kirkkoherra Juha Hagmanilta 040-4888600.

Messut Nilsiän kirkosta suoratoistona Youtube-kanavalla 

Järvi-Kuopion seurakunnan youtube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä - Tästä linkistä voit seurata Nilsiästä streemattavaa jumalanpalvelusta aina silloin, kun jumalanpalvelus pidetään Nilsiän kirkossa. Kanavalla julkaistaan myös muita ajankohtaisia tiedotteita, musiikkia ja hartauksia.

Ajantasaiset koronaohjeet Kuopion seurakunnissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 Tapahtumatiedot löytyvät verkosta 

Yhteisvastuukeräys 2022 - lisätietoja tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakunta netissä

Järvi-Kuopion seurakunnan Facebook-sivuLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Järvi-Kuopion seurakunnan YouTube -kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Järvi-Kuopion kirkkoherran YouTube -kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Voit seurata myös Kuopion Tuomiokirkosta lähetettäviä jumalanpalveluksia Virtuaalikirkko.fi -sivullaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tule vapaaehtoiseksi jumalanpalveluksiin

Pieni opas messupalvelijatehtäviin vapaaehtoisilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Järvi-Kuopion seurakunnan toimisto

Paasikoskentie 1, 73500 Juankoski

Avoinna puhelimitse tai sähköpostitse

arkisin ma-pe klo 9-15 p. 040 4888 602.

Kirkkoherra Juha Hagman p. 040 4888 600.

Kasteet, vihkimiset ja muut perhejuhlat

Järvi-Kuopion seurakunnan pappeja ja tiloja voi varata esimerkiksi kirkollisia toimituksia ja perhejuhlia varten seurakunnan toimistosihteeriltä p. 040 4888 602 arkisin klo 9 - 15.

Järvi-Kuopion työntekijöiden yhteystiedot

Hautajaisiin liittyvät papin, kanttorin ja muistotilaisuuden tilojen varaukset seurakuntien hauta- ja puistotoimistostaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, Siunauskappelintie 3, p. 040 4848 242 tai 040 4848 512 arkisin klo 9 -15.

Virkatodistukset ja sukuselvitykset voi tilata Kuopion ev.lut. seurakuntien aluekeskusrekisteristäLinkki avautuu uudessa välilehdessä, Suokatu 22, 70100 Kuopio. Arkisin klo 9 -15.

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Järvi-Kuopion seurakunta
Paasikoskentie 1
73500 Juankoski

Ota yhteyttä

Toimistosihteeri
Järvi-Kuopion seurakunta
Hallinto- ja talouspalvelut
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi

avoinna puhelimitse ja sähköpostitse

Tulppaaneja maljakossa.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Järvi-Kuopion seurakunnan toimisto

Riistaveden kirkko