Nyt se puhkeaa esiin!

 

Kilvan kevään, pajunkissojen ja pääsiäisen kanssa puhkeavat esiin Postitalon seurakuntakeskuksen uudet toimitilat. Muutto Suokadun Keskusseurakuntatalolta kaupungin pääkirjaston ja Kuopion museon naapuriin on ollut koko kevään mittainen prosessi. 

Entisen ja tulevan välillä velloo aikansa omanlaisensa kaoottinen alkumeri, jossa muuttolaatikot ja rakennustelineet vaihtelevat paikkojaan, työmiehet viimeistelevät urakoitaan, kalustetoimituksia saapuu tipoittain ja työntekijät etsivät reittejä toimistojen välillä. 

Vanha tuttu seurakuntaelämäkin on jo alkanut etsiä sijaansa uusista tiloista, mutta kaikkein jännittävintä on se, millaista uutta elämää uudet tilat alkavat kutsua luokseen ja luoda ympärilleen? 

Ilahduttavan paljon uteliaita katseita on käynyt jo kurkistelemassa ikkunoista ja ovista sisälle ihmetellen, että mitäs täällä oikein tapahtuu?

Niinpä: Mitäs täällä oikein tapahtuu?

Pääsiäissunnuntaina 9.4. uudet tilat vihitään käyttöön ja pitkin kevättä tarjolla on monenlaisia tapahtumia kaikenikäisille. Tarkemmat tapahtumatiedot julkaistaan piakkoin!

Älkää enää menneitä muistelko, älkää muinaisia miettikö! Katso: minä luon uutta. Nyt se puhkeaa esiin, ettekö huomaa? Minä teen tien autiomaahan ja joet kuivuuden keskelle. - Jes. 43:18-19

rovastikuntapastori Olli Viitaniemi

Paastonajan rukoushetket Kuopion tuomiokirkossa


Maanantaista perjantaihin, klo 12.00-12.15.
Ajalla to 23.2. - pe 31.3.

Ota yhteyttä

tuomiorovasti, kirkkoherra
Tuomiokirkkoseurakunta
Museokatu 4
70100 Kuopio

Ota yhteyttä

toimistosihteeri, tuomiorovastinsihteeri
Tuomiokirkkoseurakunta
Museokatu 4
70100 Kuopio
Postitalon uuden seurakuntasalin alttarialue, jossa yhä rakennustelineitä, flyygeli ja alttaritekstiili.
Muutto käynnissä Postitalon Seurakuntasalissa 16.3.2023.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Kuopion tuomiokirkko

Postitalon seurakuntakeskus