Kausi- ja kesätyöntekijät

Kuopion seurakuntayhtymä, hautaustoimi

Kuopion seurakuntayhtymän hautausmaille ja kiinteistöille haetaan kausi- ja kesätyöntekijöitä määräaikaiseen työsopimussuhteeseen hoitokaudelle 2021. Työtehtävinä ovat hautausmaiden ja kiinteistöjen ulkoalueiden peruskunnostus- ja hoitotyöt. 

Hakuilmoitus koskee Kuopion hautausmaiden lisäksi myös Juankosken, Kaavin, Karttulan, Tuusniemen, Nilsiän ja Maaningan alueella oleville hautausmaille palkattavia kesätyöntekijöitä. Kaikkiaan kesätyöntekijöitä Kuopion seurakuntien eri hautausmaille palkataan noin 90 henkilöä.
Tarjoamme mieluisan työympäristön raittiissa ulkoilmassa. Aiempi viher- ja puutarha-alan työkokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Edellytämme hakijalta kykyä fyysiseen ulkotyöhön, reippautta, positiivisuutta ja täsmällisyyttä sekä valmiutta omaisten kohtaamiseen.
Tehtäviin palkataan 18 vuotta täyttäneitä henkilöitä.
Työsuhteet kestävät 2 - 6 kk sijoittuen touko - lokakuulle. Tehtävässä on koeaika.
Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisesti viimeistään 15.2.2021 täyttämällä osoitteesta https://www.kuopionseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/avoimet-tyopaikat löytyvä sähköinen hakulomake.
Hakuaika 1. – 15.2.2021
(linkki aukeaa 1.2.).
Valinnat tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella, haastattelukutsut lähetetään asianosaisille. Rekrytointi aloitetaan jo hakuajan kuluessa.
Päätöksestä ilmoitetaan kaikille hakijoille henkilökohtaisesti sähköpostilla 31.3. mennessä. 

Lisätietoja:
ylipuutarhuri Miikka Väisänen, puh. 040 4848 244, miikka.vaisanen@evl.fi tai 
puistopäällikkö Juha Moilanen, puh. 040 4848 237, juha.moilanen@evl.fi
Soittoajat 3.2. ja 11.2.2021 klo 14-16.

 

 

 

Kuva Isolta hautausmaalta