Perhekerho

Perhekerho alkaa to 21.1. klo 9.30-11.

Perhekerho kokoontuu torstaisin klo 9.30-11 Pyhän Johanneksen kirkon takkahuoneessa Ampujanpolku 2, C-ovi. Perhekerho on kaikenlaisten perheiden kohtaamispaikka. Perhekerhoon ovat lämpimästi tervetulleita kaikki vanhemmat, isovanhemmat ja muut lastenhoitajat viettämään yhdessä aikaa lasten kanssa. Myös vauvoille on omat lelunsa ja pötköttelypaikkansa, joten kerhoon voi tulla virkistäytymään ja saamaan vertaistukea vauvavuoden aikana!

Kerhossa nautitaan maksutonta aamupalaa, leikitään, jutellaan ja oleskellaan vapaasti, vaihdetaan kuulumisia ja pidetään lasten näköinen ja kokoinen hartaushetki. Joka toisella kerralla on kanttorin ohjaama muskarihetki, johon voi osallistua ikätason ja oman innostuksen mukaisesti.

Voit tulla kerhoon omien tai hoitolasten kanssa silloin kun sinulle sopii. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita.Mukana kerhossa ovat lastenohjaajat Tiina Tiainen ja Kati Savolainen, pastori Sanna Mertanen, ja muskarikerroilla kanttori Tintti Tinkala. Pari kertaa kuussa on mahdollisuus kerhon jälkeen osallistua keittolounaalle, jossa on vapaaehtoinen maksu.

 

 

Kirkkomuskarikerrat:

Tintti-kanttorin muskarihetki osana perhekerhon ohjelmaa 

 

 

 

 

Pikkutyttö puhaltaa saippuakuplia
Kuva: Pixabay

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Männistön seurakunta
Ampujanpolku 2
70460 Kuopio
Lastenohjaaja
Männistön seurakunta
Ampujanpolku 2
70460 Kuopio