Lähtisitkö kesällä leirille?

Kuopion ev.lut. seurakunnat tarjoavat kesäisin mittavan Leirikesä-paketin, joka sisältää erilaisia leirejä koululaisten kesäloman aikaan. Leirejä järjestetään seurakuntien omissa leirikeskuksissa Hirvijärvellä, Rytkyllä ja Poukamassa.

Ohjaajina leireillä toimivat seurakuntien nuorisotyönohjaajat, lapsityönohjaajat sekä kesätyöntekijät ja isoset.

 

 

Leirikesän leirit Kirkko ja Koti lehdessä.
Kuopion ev.lut. seurakuntien Leirikesä 2019

Leirikesä 2019

Leirikesän 2019 esite

Leirikesän esitteeseen pääset tutustumaan yllä olevasta linkistä.

Esite jaetaan kaikille Kuopion ev.lut. seurakuntayhtymän alueen alakoululaisille ja seiskaluokkalaisille viikkojen 12-13 aikana.

 

Isoshaku Leirikesään on päättynyt
Mikäli olet kiinnostunut mahdollisesti vapaista isospaikoista, ole yhteydessä omaan nuorisotyönohjaajaasi.
 

Hakisinko isoseksi?!

Rippikoulun käynyt 15 vuotta täyttänyt seurakunnan jäsen voi hakea leirikesään isoseksi. Isoseksi eli ohjaamaan lasten toimintaa leireille seurakunnan työntekijöiden apuna.

Kerhonohjaaja- ja isoskoulutuksesta, sekä kokemuksesta lasten kanssa toimimisesta on hyötyä. Kerro näistä sekä omista vahvuuksistasi ja harrastuksistasi hakemuksessa enemmän. 

Isosille maksetaan palkkiota 21 €/vrk ja täysi-ikäisille koulutetuille isosille 42 €/vrk leirillä työskentelystä. Palkkio on verollinen ja tarvitset sitä varten verokortin.

Isosilta torstaina 23.5.2019

Kaikkien Leirikesään 2019 valittujen isosten ja työntekijöiden yhteinen koulutus ja suunnitteluilta pidetään Keskusseurakuntatalolla, Suokatu 22, torstaina 23.5.2019 klo 17-20. Edellytämme isosiltaan osallistumista kaikilta isoseksi valittavilta. Ilta on ilmainen ja siellä tarjotaan iltapalaa.

Lisätietoa isoseksi hakemisesta TÄSSÄ

Koululaisten kesäleirit 2019

Lisätietoja leirin vastuutyöntekijältä tai:

 

Hanna Kärsämä

Nuorisosihteeri

hanna.karsama@evl.fi

040 4848 474

 

Kuinka pääsen mukaan?

Leirikesän leireille ilmoittautuminen tapahtuu yläpuolelle avautuvan linkin kautta 1.-14.4.2019. Kaikki ilmoittautumisaikana tulleet hakemukset otetaan huomioon leirivalinnassa tasavertaisina. Mikäli hakuja on enemmän kuin paikkoja, käytetään valinnassa arvontaa.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää kaveritoiveen ja leirivalinnassa otamme kaveritoiveet huomioon parhaamme mukaan. Huomioittehan että haette samoille leireille kaverin kanssa, jotta yhteinen leirivalinta on mahdollinen. Leirejä täytettäessä ev.lut. seurakunnan jäsenet ovat etusijalla.

Tarvittaessa saat tulostettua paperiversion ilmoittautumislomakkeesta tai voit pyytää sen nuorisosihteeriltä p. 040 4848 474. Paperistenkin lomakkeiden tulee olla palautettuna 14.4. mennessä!

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti 6.5. leiripaikan saamisesta tai varasijalle jäämisestä.

Leirien hinnat löytyvät esitteestä leirikohtaisista tiedoista. Leireille järjestetään yhteiskuljetus (mikäli toisin ei mainita leirikohtaisissa tiedoissa!) pääsääntöisesti Kuopion kaupunkialueelta. Kuljetus kuuluu leirin hintaan.Seurakuntaan kuulumattomilta leirimaksut ovat kaksinkertaiset.

Leirimaksut laskutetaan osallistujilta leirien jälkeen. Leiripaikan voi peruuttaa maksutta kaksi viikkoa ennen leirin alkua ottamalla yhteyttä leirin vastuutyöntekijään. Leirimaksusta voi hakea alennusta/vapautusta kotiseurakunnan diakoniatyöltä.