Puijon seurakunnan kouluikäisten leirit ja muut tapahtumat sekä niihin ilmoittautuminen. Tutustu ja tule mukaan!

Salibandy-liikuntaleiri 1.-6.lk

27.-29.1.23 Rytkyllä. Leiri järjestetään yhteistyössä Tuomiokirkko ja Männistön seurakuntien kanssa. Leirin hinta 16 euroa. Ilmoittautuminen tästä 9.-17.1.

Kaverileiri 1.-7.lk

17.-19.2.23 Rytkyllä. Leiri järjestetään yhteistyössä Tuomiokirkko ja Männistön seurakuntien kanssa. Leirin hinta on 16 euroa. Ilmoittautuminen tästä 30.1.-7.2.Linkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Sirkusleiri 1.-7.lk

24.-26.3. Rytkyllä. Leiri järjestetään yhteistyössä Tuomiokirkko ja Männistön seurakuntien kanssa. Leirin hinta on 16 euroa. Ilmoittautuminen tästä 6.-14.3.

Laita ilmoittautumisen lisätietoihin kaveritoive, jos sellainen on. Leiripaikkoja on 30 jokaisella leirillä. Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin paikkoja, paikat arvotaan. Huomioimme toiminnassa vallitsevat terveysviranomaisten suositukset ja ohjeet. Ennakkotietoihin voi tulla muutoksia. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista täällä verkkosivulla

Leiripäivä kirkolla 1-4. luokkalaisille 22.4. klo 10-16

Seurakuntayhtymän leiripäivä Kallaveden kirkolla (Rauhalahdentie 21). Päivän aikana tarjotaan lounas ja välipala. Ohjelmassa on leirimäistä ohjelmaa, erilaista toimintaa liittyen luontoon, liikkumiseen ja yhdessä tekemiseen. Tapahtuma on ilmainen, mutta ruokailun järjestämisen vuoksi siihen on ilmoittautuminen 1.-12.4.2023.

Yö kirkossa 5.-7. luokkalaisille 5.-6.5.

Kuopion seurakuntien yhteinen Yö kirkossa -tapahtuma järjestetään Tuomiokirkossa. Ilmoittautumisen tiedot laitetaan tänne myöhemmin. Tilaisuus on maksuton.

Tärkeä huomioida, kun täytät ilmoittautumislomakkeen

1. Tarkista, että kaikki kohdat on täytetty, jotka on merkitty *pakolliset (näkyy punaisella lomakkeen ylälaidassa, jos jokin kenttä on täyttämättä)
2. Paina JATKA
3. Tarkista vielä, että kaikki tiedot on kirjoitettu oikein, korjaa tarvittaessa painamalla Muokkaa ilmoittautumista. Kun tiedot oikein, paina ILMOITTAUDU.
4. Teksti: Ilmoittautumisesti on vastaanotettu
5. Saat myös sähköpostiin vahvistusviestin, kun ilmoittautuminen on onnistunut.6. HUOM! Jos et saanut vahvistusviestiä, TÄYTÄ LOMAKE UUDELLEEN.

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio