Kouluikäisille kerhoja

Tutustu valikoimaan ja löydä oma, sinua kiinnostava ryhmä. Kerhoihin ja toimintailtapäiviin on ilmoittauduttava ennakkoon, ryhmäkoko on rajallinen. Kaikki kerhot ovat sekä tytöille että pojille. Ilmoittautuminen aukeaa 6.1.2022. Ilmoittautuminen on onnistunut, jos saat vahvistusviestin ilmoittautumisesta. Jos vahvistusviestissä on varallaolo teksti, niin kerho täysi ja ilmoittautunut on kerhoon vara sijalla. 

Kokkikerhot

Kokkikerhoihin otetaan enintään 10 kerholaista/kerho.

Puijon kirkolla, Taivaanpankontie 3

Poukaman takkatuvalla, Poukamantie 105

Kokkikerhoissa leivotaan vuoroviikoin suolaista ja makeaa. Kerhon kokkailut eivät korvaa ateriaa. Kokkikerhossa emme pysty huomioimaan kaikkia erityisruokavalioita (esim. keliakia)
 

Liikunnalliset kerhot

Liikunnallisiin kerhoihin otetaan enintään 15 kerholaista/kerho.

Puijonsarven koululla, Keskikaari 44

​​​​​​Puijonsarven koululla koontuvassa kerhossa liikunnan ilo on suurimmassa osassa. Kerho jaetaan tarvitaessa väliverholla kahteen osaan. Esim toisella puolella pelataan pallopelejä ja toisella puolella liikunnallisia leikkejä. Kerhoon mahtuu 25 osallistujaa.

Puijon kirkolla

Sähly- ja liikuntakerhoissa liikutaan ei niin kilpailullisessa hengessä. Omat sisäpelikengät on hyvä olla, muut varusteet löytyvät kerhosta. Kerhossa pelataan erilaisia pallopelejä, liikunnallisia leikkejä yms.

Pehmomiekkailukerhossa miekkaillaan boffereilla eli pehmomiekoilla.

 

Toiminalliset kerhot
Kerhoihin otetaan enintään 10 kerholaista/kerho.

Puijon kirkolla

Askartelukerhossa askarrellaan ja piirretään yms.

Keppihevoskerhossa tehdään keppihevosia ja toimitaan niiden kanssa.

Pelikerhoissa pelataan eri vuosikymmenten videopelejä, sekä lautapelejä, liitokiekkoa, yms. Pelikerhoon mahtuu 15 osallistujaa.

Yleistä iltakerhoista

  • Iltakerhot alkavat viikolla 3 (18.1).
  • Koulujen loma-ja vapaapäivinä ei ole kerhoja. Kerhot sisältävät hartauden.
  • Kerhoja ohjaavat koulutetut nuoret (15-19 -vuotiaat) kerhonohjaajat.

  • Kerhoihin on ilmoitauduttava netissä

  • Kokkikerhoihin otamme 10 kerholaista/kerho, askartelu ja kerppihevos kerhoihin 10 kerholaista/kerho ja pehmomiekkailu, peli ja liikuntakerhoihin 15 kerholaista/kerho

  • Kerhoihin voi tulla myös kesken toimikauden (jos kerhossa on tilaa)

  • Kerhot ovat  osallistujille maksuttomia.

Koululaisten toimintailtapäivät

Koululaisten toimintailtapäivä tiistaisin ja torstaisin klo 12.30-15.30

Iltapäivän aikana voit tehdä läksyt, oleilla kavereiden kanssa, hiljentyä, liikkua ja askarrella. Iltapäivässä on tarjolla myös välipala. Osallistujia otetaan koronarajoitusten takia 20 osallistujaa/kerho 14.2 asti. Yksi lapsi voi ilmoittautua jompaan kumpaan päivään. Toimintailtapäivä aloittaa toimintansa 18.1. / 20.1. Toimintailtapäivään on ilmoittautuminen, mikä aukeaa 6.1.2022.

Iltaperhekerho torstaisin klo 18.00 - 19.30 

Iltaperhekerho kokoontuu Puijon kirkolla nuorisotalon puolella. Ohjelmassa: liikuntaa, askartelua, erilaisia pelejä yms mukavaa yhteistä tekemistä lapsille ja aikuisille. Iltaperhekerho on seuraavan kerran 27.1. Tervetuloa. Iltaperhekerhon osallistumäärä on rajoitettu 20 henkilöön.

Tarjolla myös iltapalaa (hinta 2 euroa/perhe). 

Ei ilmoittautumista.

Kerhot

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio