Leirit ja tapahtumat

Alavan seurakunta järjestää yksin ja yhdessä muiden seurakuntien kanssa erilaisia leirejä ja tapahtumia. Tapahtumat ovat pääsääntöisesti ilmaisia ja leireistä peritään pieni leirimaksu. Alta löydät tietoa ajankohtaisista leireistä ja tapahtumista. Lisätietoa saat työntekijöiltä.

Tapahtumia

Yö kirkossa 29.-30.4.2022

Tule viettämään yötä Neulamäen kirkossa! Luvassa yhteisiä pelejä, ilta- ja aamupala, elokuvahetki sekä tottakai nukkuminen kirkkosalissa. Mukaan mahtuu 25 hlö, varasijalle voidaan ottaa 5 hlö. Tapahtuma on ilmainen. 

Ilmoittautuminen 20.-23.4.2022 tästä.

 

1.–6.-lk Syysleiri Rytkyn leirikeskuksessa 21.–23.10.2022

Leirille mennään yhteiskuljetuksella. Perjantain aikana tutustutaan ja pelataan koko leirin porukalla erilaisia pelejä. Lauantaina aamupäivällä toimitaan pienemmissä ryhmissä. Toimintapisteillä askarrellaan, liikutaan ja valmistellaan ohjelmaa myöhempää varten. Lauantaina myös vietetään iltaohjelmaa ja saunotaan. Sunnuntaina leirijumalanpalveluksen jälkeen lähdemme takaisin Kuopioon. Mukaan mahtuu 35 henkilöä. Mikäli tulijoita on enenemmän, leiripaikat tarjotaan ensisijaisesti Alavan seurakuntaan kuuluvuille, loput paikat arvotaan. Varasijalla voimme ottaa enintään 10 henkilöä. Ilmoittautuminen syksyn aikana. Leirin hinta 16 €. 

  • Leireillä nukutaan kolmen hengen huoneissa.
  • Leirillä toimitaan erikokoisissa ryhmissä. Mikäli ryhmässä toimiminen on haasteellista, suosittelemme päivätoimintaan osallistumista.
  • Mahdollisen sairauden oireiden pitää olla riittävällä tavalla hallinnassa, sillä leirillä ei ole töissä terveydenhuollon ammattilaista.
  • Osa päivää ollaan ilman puhelimia ja yöksi puhelimet saatetaan kerätä puhelinparkkiin.
  • Leirin aikana osallistujan huoltajan (tai huoltajan ilmoittaman muun aikuisen) tulee olla tavoitettavissa. Esimerkiksi sairastapauksissa osallistujan täytyy olla mahdollista tulla kotiin kesken leirin.

1. Tarkista, että kaikki kohdat on täytetty, jotka on merkitty *pakolliset (näkyy punaisella lomakkeen ylälaidassa, jos jokin kenttä on täyttämättä).
2. Paina JATKA.
3. Tarkista vielä, että kaikki tiedot on kirjoitettu oikein, korjaa tarvittaessa painamalla "Muokkaa ilmoittautumista". Kun tiedot oikein, paina ILMOITTAUDU.
4. Teksti: Ilmoittautumisesi on vastaanotettu.
5. Saat myös sähköpostiin vahvistusviestin (huoltajan sähköposti) kun ilmoittautuminen on onnistunut. HUOM! sähköposti tulee jokaisesta ilmoittautumisesta erikseen!
6. Jos et saanut vahvistusviestiä, TÄYTÄ LOMAKE UUDELLEEN.

Hirvijärven leirikeskuksen majatalon eteen koottu kivistä sanat :

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja/kansainvälisentyön sihteeri
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

Kouluikäiset ja lähetystyö

Nuorisotyönohjaaja, ympäristövastaava
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

Kouluikäiset ja partio. Varhaisnuorisotyö, koulutyö, nuorisotyö ja rippikoulutyö.

Virkavapaalla Maaningan nuorisotyön tehtävistä.