Leirit ja tapahtumat

Alavan seurakunta järjestää yksin ja yhdessä muiden seurakuntien kanssa erilaisia leirejä ja tapahtumia. Tapahtumat ovat pääsääntöisesti ilmaisia ja leireistä peritään pieni leirimaksu. Alta löydät tietoa ajankohtaisista leireistä ja tapahtumista. Lisätietoa saat työntekijöiltä.

Talvileiri Hirvijärvellä 16.-18.2. 2024

Leiri on tarkoitettu 1.-3 luokkalaisille. Pelaillaan yhdessä tutustumisleikkejä, ratkotaan Raamatturasteja tai jotain muuta rastitoimintaa. Leirin hinta on 18€. Leirin odotetuinta on vapaa-aika kavereiden kanssa ja mukava yhdessä tekeminen askarrellen ja liikkuen. Leirillä vietetään aikaa yhdessä ja pienemmissä ryhmissä. 

Hirvijärven leirikeskuksessa majoitutaan 6 henkilön huonessa. Isoset majoittuvat leiriläisten kanssa. Leirille mahtuu 30 innokasta leiriläistä. Leiri on tarkoitettu ensisijaisesti Alavan seurakunnan jäsenille. Jos tilaa on, arvomme loput osallistujat kaikki ilmoittautumiset huomioon ottaen. 

Ilmoittautuminen tästä linkistä 29.1.-4.2.2024. Leiripaikasta ilmoitetaan osallistujan huoltajan sähköpostiin maanantain 5.2. aikana.

Iltapäivä kirkolla 17.2. Alavan kirkolla klo 14.30-17.30

Ilta kirkolla on tarkoitettu lapsille ja perheille. Liikuntasalissa pääsee touhuamaan, jotain kivaa askarrellaan ja kirkkohetki ennen ruokailua. Ruokailu on maksullinen.

Kevätleiri Hirvijärvellä 19.-21.4.2024

Leiri on tarkoitettu 4.-6.luokkalaisille. Parempi kuvailu ohjelmasta tulee tälle sivustolle lähempänä ilmoittautumisaikaa. Ilmoittautuminen 28.3.-4.4.2024 tällä sivustolla.

Leiripäivä Puijon kirkolla 4.5. klo 10-15

Tule viettämään leirimäinen päivä Puijon kirkolla. Teemana on Pokemon, osallistujalla ei tarvitse olla puhelimessaan Pokemon Go -peliä. Askartellemme ja pelailemme Pokemon aiheella. Päivään on ilmoittautuminen tällä sivustolla lähempänä tapahtumaa. Tapahtumassa mukana Puijon, Alavan ja Tuomiokirkko seurakuntien työntekijöitä.

Hirvijärven leirikeskuksen majatalon eteen koottu kivistä sanat :

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

Kouluikäiset ja partio. Varhaisnuorisotyö, koulutyö, nuorisotyö ja rippikoulutyö.

nuorisotyönohjaaja, ympäristövastaava
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 KUOPIO