Aikuisten toimintaa on monenlaista

Kun tulet seurakuntaan, mitä kaipaat?

Toivottavasti löydät paikkasi seurakunnasta. Kannattaa osallistua ja kokea avoimin mielin. Toimintaa aikuisille löytyy muualtakin kuin tästä osiosta esimerkiksi Poukamasta. Vapaaehtoistoiminta puolestaan avaa aivan uudenlaisen näkökulman seurakuntaan yhteisönä ja paikkana, jossa saa laittaa omat kyvyt ja lahjat käyttöön yhteiseksi iloksi. 

Jos kaipaat jotain, mitä ei ole, niin rohkaisen etsimään muutaman samasta asiasta kiinnostuneen ja ottamaan sitten yhteyttä vaikka minuun Ilkka Pihlajamäkeen, niin katsotaan yhdessä, mitä voisimme tehdä.  Tule myös rohkeasti juttelemaan, jos vapaaehtoistoiminta kiinnostaa.  

Kutsu Yhteyteen -messut kerran kuussa sunnuntaisin klo 17 Puijon kirkolla

Kutsu Yhteyteen -illoissa yhdistyvät musiikki, rukous, opetus, keskinäinen jakaminen sekä  myös kirkkokahvit. Seurakuntalaiset ovat vastuutehtävissä palvelemassa musiikkiryhmässä, juontamisessa, rukouksessa, tekniikassa sekä tarjoilussa. Kutsu yhteyteen -messuja on myös kerran kuussa Kallaveden seurakunnassa. 

  •  6.2. ja 10.4.
  • 20.3. klo 13 on Kallaveden ja Puijon seurakuntien yhteinen Kutsu yhteyteen messu Kallaveden kirkossa. Messu on osa Jaetut eväät -jumalanpalveluspäivien ohjelmaa. 

 

"Toivon Jumala täyttäköön ilolla ja rauhalla teidät,
jotka uskotte, niin
että teillä Pyhän Hengen voimasta
olisi runsas toivo.
"Room. 15:13"

Taideteos

Ota yhteyttä

Vs. kappalainen
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio

Pohjoinen aluetyö, aikuistyö, diakoniatyö.

Seurakuntapastori
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio