Kuoroja aikuisille

Kallaveden kirkkokuoro

Kuoroharjoitukset ovat torstaisin klo18.00 - 20.00 Kallaveden kirkolla. Kuoroa johtaa kanttori Richard Nicholls, p. 040 484 8366.

Kallaveden kirkkokuoro on työikäisten laulajien neliääninen sekakuoro, jonka ohjelmisto koostuu erilaisista hengellisistä kuoroteoksista, psalmeista ja virsistä. Kuorossa on mahdollisuus kehittää omaa laulamistaan ja kokea ainutlaatuisia hetkiä moniäänisen musiikin parissa. Harjoitusilta keskellä viikkoa tarjoaa mahdollisuuden unohtaa hetkeksi työn ja arjen haasteet ja virkistyä yhteisen laulamisen parissa.

Kuorossa on n. 20 nais- ja mieslaulajaa, iältään n.35-65 -vuotiaita. Esiintymisiä on harvakseltaan seurakunnan jumalanpalveluksissa ja muissa tilaisuuksissa, mm. Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa.  Kallaveden kirkkokuoro tekee muutaman vuoden välein esiintymis- ja virkistysmatkoja sekä kotimaahan että ulkomaille.

Kuorossamme vallitsee leppoisa ilmapiiri. Olemme motivoituneita ja innostuneita, ja otamme uudet laulajat lämpimästi vastaan. Nuotinlukutaitoa ei tarvita, mutta aiempi kuorolaulukokemus on hyödyksi. Tervetuloa joukkoomme!

Kallaveden kirkkokuoron seniorit

Seniorikuoro harjoittelee torstaisin klo 13.00 – 14.30 Kallaveden kirkolla. Kuoroa johtaa kanttori Rami Tuomikoski.

Kuorossamme on n. 20 nais- ja mieslaulajaa, iältään n. 65–85 vuotiaita. Kuoron ohjelmistoon kuuluu erilaisia hengellisiä lauluja, virsiä ja psalmeja, joita lauletaan pääsääntöisesti 2- ja 3-äänisesti. Kirkkokuoron senioreilla on esiintymisiä Kallaveden seurakunnan jumalanpalveluksissa, varttuneen väen tilaisuuksissa sekä alueen hoitopalvelutaloissa. Kuoro osallistuu myös yhteisille retkille ja matkoille kirkkokuoron kanssa.

Tervetuloa joukkoomme kokemaan mukavia yhdessäolon hetkiä laulaen ja nauraen!

Karttulan kirkkokuoro

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 18.00 - 19.30 Karttulan seurakuntakodilla, Kissakuusentie 14. 

Kuoroa johtaa kanttori Johanna Isokangas, p. 040 484 8358 tai johanna.isokangas@evl.fi.

Karttulan kirkkokuoro ry on vireä n. 20 laulajan ryhmä. Kuoro kuuluu jäsenyhdistyksenä Pohjois-Savon Kirkkomusiikkipiiriin ja sitä kautta Suomen Kirkkomusiikkiliittoon. Ohjelmistossa on erityylisiä 3–4-äänisiä hengellisiä lauluja, joihin pääsee helposti mukaan.
 
Kuoron päätehtävä on elävöittää laulullaan oman seurakunnan juhlajumalanpalveluksia ja muita tilaisuuksia. Toisinaan tehdään myös retkiä lähelle ja kauas eri yhteisöjen järjestämiin juhliin ja tapahtumiin.


Vaeltajat -lauluryhmä

Karttulan alueella toimiva satunnaisesti kokoontuva lauluryhmä, joka esiintyy seurakunnan tilaisuuksissa silloin tällöin. Harjoituksia on 1-2 kertaa ennen tilaisuutta. Jos pidät laulamisesta, etkä esim. pysty sitoutumaan säännöllisiin harjoituksiin, niin tässä on sinulle sopiva ryhmä tulla mukaan.

Lisätietoja antaa Johanna-kanttori 0404848358. Harjoituksista tulee tietoa sekä Vaeltajien WhatsApp-ryhmään, että Karttulan alueen Facebookiin ja nettisivuille.

Maaningan kirkkokuoro

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 17.00 Maaninkatalolla.

Mukaan voi tulla myös kesken harjoitusten, jos alkuun ei ehdi. Kuoroon voi tulla myös tutustumaan kertaluonteisesti tai osallistumaan kausittain.

Uusi laulaja, ota yhteyttä kanttori Riikka Leinoseen p. 040 484 8541. Lisätietoja saa myös kuoron puheenjohtaja Kari Rytköseltä p. 050 526 9349.

Maaningan kirkkokuoro on noin 20 laulajan neliääninen sekakuoro, johon ovat tervetulleita 15 vuotta täyttäneet laulajat. Harjoituksissa keskitytään äänenmuodostukseen ja hengitystekniikkaan erillisillä harjoituksilla, kuin myös stemmojen opettelun aikana. Kuoro laulaa rennolla otteella gospelia, messulauluja, psalmeja sekä myös perinteisempää kirkkomusiikkia. Toisinaan apuna soittaa bändi tai pieni orkesteri.

Kuoro avustaa messuissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Se tekee säännöllisesti esiintymis- ja virkistysmatkoja sekä osallistuu niin valtakunnallisille kuin alueellisillekin kirkkolaulujuhlille. Kirkkokuoron laulajilta ei edellytetä nuotinlukutaitoa tai aiempaa kuorolaulukokemusta. Normaali peruslaulutaito riittää. Kuoroon otetaan uusia laulajia ja joukkoon voi liittyä myös kesken kauden. Toiminta on maksutonta.

Kirkkokuoro laulaa Maaningan seurakunnan julkaisemalla gospel-juhlalevyllä Maailman Valkeus (2014). Levyä voi ostaa Kuopion seurakuntien virastoista. 

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Vehmasmäen kappelikuoro

Vehmasmäen kappelissa sunnuntaisin klo 17.00  projektikuoro harjoittelee. Harjoittelemme tällä periodilla joululauluja kauneimpiin joululauluihin ja jouluaaton hartauteen. Laulamme kolmiäänisesti, aiempaa kuorokokemusta ei tarvitse olla. Uudet laulajat ovat tervetulleita!

Kanttorina Rami Tuomikoski puh.  040 4848 367.

Sydämellä –lauluryhmä (Maaninka)

Sydämellä –lauluryhmä on on tarkoitettu kaikenikäisille laulamisesta kiinnostuneille. Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 17.00 Maaninkatalolla. Ryhmää ohjaa Marjut Niemelä, puh. 040 583 6511.

Kirkon urut
Kallaveden Kirkon urut

Ota yhteyttä

Kanttori
Kallaveden seurakunta
Rauhalahdentie 21
70780 Kuopio

Musiikkityön työalavastaava

Kanttori
Kallaveden seurakunta
Kissankuusentie 14
72100 Karttula

Karttulan alue

Kanttori
Kallaveden seurakunta
Rauhalahdentie 21
70780 KUOPIO
Kanttori
Kallaveden seurakunta
Maaningantie 32
71750 MAANINKA

Maaningan alue.