Kuoroja aikuisille

 

Kallaveden kirkkokuoro

Kallaveden kirkkokuoro on työikäisten laulajien neliääninen sekakuoro, jonka ohjelmisto koostuu erilaisista hengellisistä kuoroteoksista, psalmeista ja virsistä. Kuorossa on mahdollisuus kehittää omaa laulamistaan ja kokea ainutlaatuisia hetkiä moniäänisen musiikin parissa. Harjoitusilta keskellä viikkoa tarjoaa mahdollisuuden unohtaa hetkeksi työn ja arjen haasteet ja virkistyä yhteisen laulamisen parissa.

Kuorossa on n. 20 nais- ja mieslaulajaa, iältään n.35-65 -vuotiaita. Esiintymisiä on harvakseltaan seurakunnan jumalanpalveluksissa ja muissa tilaisuuksissa, mm. Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa.  Kallaveden kirkkokuoro tekee muutaman vuoden välein esiintymis- ja virkistysmatkoja sekä kotimaahan että ulkomaille.

Kuoroa johtaa kanttori Anna-Mari Linna.

Kuorossamme vallitsee leppoisa ilmapiiri. Olemme motivoituneita ja innostuneita, ja otamme uudet laulajat lämpimästi vastaan. Nuotinlukutaitoa ei tarvita, mutta aiempi kuorolaulukokemus on hyödyksi. Kuoroharjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 18.15–20.15  Kallaveden kirkolla. Tervetuloa joukkoomme!

 

Kallaveden kirkkokuoron seniorit

Seniorikuoro harjoittelee torstaisin klo 13–14.30 Kallaveden kirkolla.
Kuoron ohjelmistoon kuuluu erilaisia hengellisiä lauluja, virsiä ja psalmeja, joita lauletaan pääsääntöisesti 2- ja 3-äänisesti. Kirkkokuoron senioreilla on esiintymisiä Kallaveden seurakunnan jumalanpalveluksissa, varttuneen väen tilaisuuksissa sekä alueen hoitopalvelutaloissa. Kuoro osallistuu myös yhteisille retkille ja matkoille kirkkokuoron kanssa.

Kuorossamme on n. 20 nais- ja mieslaulajaa, iältään n. 65–85 vuotiaita. Tervetuloa joukkoomme kokemaan mukavia yhdessäolon hetkiä laulaen ja nauraen!

Kuoroa johtaa kanttori Anna-Mari Linna.
 

Karttulan kirkkokuoro

Karttulan kirkkokuoro ry on vireä n. 20 laulajan ryhmä. Kuoro kuuluu jäsenyhdistyksenä Pohjois-Savon Kirkkomusiikkipiiriin ja sitä kautta Suomen Kirkkomusiikkiliittoon. Ohjelmistossa on erityylisiä 3–4-äänisiä hengellisiä lauluja, joihin pääsee helposti mukaan.
 
Kuoron päätehtävä on elähdyttää laulullaan oman seurakunnan juhlajumalanpalveluksia ja muita tilaisuuksia. Vuosittain tehdään myös retkiä lähelle ja kauas eri yhteisöjen järjestämiin juhliin ja tapahtumiin.
 
Kuoroa johtaa kanttori Anne Keränen.
 
Harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 1820  Karttulan seurakuntakodilla, Kissakuusentie 14. Myös uudet laulajat ovat lämpimästi tervetulleita joukkoon!

 

Maaningan kirkkokuoro

Harjoitukset torstaisin klo 16 - 17.30 kirkon toimituskappelissa (sisäänkäynti sakastin pikkuovesta. Mukaan voi tulla myös kesken harjoitusten, jos alkuun ei ehdi). Maaningan kirkkokuoro on noin 20 laulajan neliääninen sekakuoro, johon ovat tervetulleita 15 vuotta täyttäneet laulajat. Harjoituksissa keskitytään äänenmuodostukseen ja hengitystekniikkaan erillisillä harjoituksilla, kuin myös stemmojen opettelun aikana. Kuoro laulaa rennolla otteella gospelia, messulauluja, psalmeja sekä myös perinteisempää kirkkomusiikkia. Toisinaan apuna soittaa bändi tai pieni orkesteri. Kuoro avustaa messuissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Se tekee säännöllisesti esiintymis- ja virkistysmatkoja sekä osallistuu niin valtakunnallisille kuin alueellisillekin kirkkolaulujuhlille. Kirkkokuoron laulajilta ei edellytetä nuotinlukutaitoa tai aiempaa kuorolaulukokemusta. Normaali peruslaulutaito riittää. Kuoroon otetaan uusia laulajia ja joukkoon voi liittyä myös kesken kauden. Toiminta on maksutonta.

Lisätietoja saa myös kuoron puheenjohtaja Kari Rytköseltä puh. 050 526 9349. Kirkkokuoro laulaa Maaningan seurakunnan julkaisemalla gospel-juhlalevyllä Maailman Valkeus (2014). Levyä voi ostaa Kuopion seurakuntien virastoista. 

Uusi laulaja, ota yhteyttä kanttori Johanna Isokangas puh. 040 4848 358. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

 

Sydämellä –lauluryhmä (Maaninka)

Sydämellä –lauluryhmä on on tarkoitettu kaikenikäisille laulamisesta kiinnostuneille. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 17.30-18.45 Maaninkatalolla. Ryhmää ohjaa Marjut Niemelä, puh. 040 5836 511.

 

Joulumusiikkia ja -runoja kynttilänvalossa

su 20.12.2020 klo 17 Kallaveden kirkossa

Kallaveden kirkkokuoro, johtaa Anna-Mari Linna

Aira Kröger, lausunta

Vapaa pääsy

Suuri liekki palaa kynttilässä
Pixabay

Ota yhteyttä

Kanttori
Kallaveden seurakunta
Rauhalahdentie 21
70780 Kuopio
vs. kanttori (Maaningan alue)
Kallaveden seurakunta
Maaningantie 32
71750 Maaninka

Kanttori Talvikki Attila-Pekosen viransijaisena 1.1. - 5.9.2021