Ilmoittautumiset Järvi-Kuopion seurakunnan retkille, leireille ja tapahtumiin

Kaikki Järvi-Kuopion seurakunnan meneillään olevat ilmoittautumiset löydät alla olevasta Järvi-Kuopion ilmoittautumiset -listauksesta. Järjestäjänä: Järvi-Kuopion seurakunta, Juankoski, Kaavi, Muuruvesi, Nilsiä, Riistavesi, Säyneinen, Tuusniemi, Vehmersalmi.

Kun täytät ilmoittautumislomakkeen, huomioi seuraavaa:

  1. TARKISTA, että kaikki kohdat on täytetty, jotka on merkitty pakolliseksi (näkyy punaisella pienellä merkillä lomakkeen ylälaidassa, jos jokin kenttä on täyttämättä).
  2. Sen jälkeen, paina, JATKA.
  3. Tarkista vielä, että kaikki tiedot on kirjoitettu oikein, korjaa tarvittaessa painamalla, muokkaa ilmoittautumista. Kun tiedot oikein, paina ILMOITTAUDU.
  4. Saat samalla näkyviin tekstinä tiedon: lmoittautumisesi on vastaanotettu.
  5. Saat myös sähköpostiisi vahvistusviestin, kun ilmoittautuminen on onnistunut.
  6. HUOM! Jos et saanut vahvistusviestiä sähköpostiisi, TÄYTÄ LOMAKE UUDELLEEN.

Järvi-Kuopion ilmoittautumiset -listaus

  • Järvi-Kuopion 2. vuoden isosten leiri pe 28.8. klo 17 - su 30.8. klo 14 Rytkyn leirikeskuksessa. 2. vuoden isostoiminnan aloittava leiri Järvi-Kuopon seurakunnan 2. vuoden isosille. Leirillä syvennytään isosen tehtäviin ja nautitaan hienosta seurasta. Aloitamme valmistelemaan Nuorten JouluYö -tapahtumaa, joka on myös osa 2. vuoden isoskoulutusta. Lisäksi vietämme mukavaa leirielämää ja tutustumme lisää toisiimme. Leirille on yhteiskuljetus Järvi-Kuopion alueilta ja Kuopion keskustan läheisyydestä Rastaantie Teboililta. Leiri on ilmainen ja osa isoskoulutusta. Lisätietoja saat nuorisotyönohjaaja Atte Kääriäiseltä p. 040 4888 674. Ilmoittaudu leirille tästä linkistä.
  • Järvi-Kuopion ryhmänohjaajakoulutus pe 11.9. klo 17 - 13.9.2020 Hirvijärven leirikeskuksessa.  1. vuoden isoskoulutettaville tarkoitettu leiri, josta saat samalla pätevyyden toimiaksesi seurakunnan kerhohonohjaajana. Leri on osallistujille maksuton ja sinne on bussikuljetus. Lisätietoja: Olli Inkinen puh. 040 4888 628 tai Jatta Utriainen puh. 040 4888 643. Ilmoittautuminen avoinna 18.5.-3.9. välisenä aikana. Ilmoittaudu ryhmänohjaajakoulutukseen tästä linkistä.
Kaunis kukkakuvio piirretty harmaaseen lautaan.
Toimistosihteeri
Järvi-Kuopion seurakunta
Hallinto- ja talouspalvelut
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi

avoinna puhelimitse ja sähköpostitse