Järvi-Kuopion seurakunnan ilmoittautumiset retkille, leireille ja tapahtumiin

Kaikki Järvi-Kuopion seurakunnan meneillään olevat ilmoittautumiset löydät alla olevasta Järvi-Kuopion ilmoittautumiset -listauksesta. Järjestäjänä: Järvi-Kuopion seurakunta, Juankoski, Kaavi, Muuruvesi, Nilsiä, Riistavesi, Säyneinen, Tuusniemi, Vehmersalmi.

Kun täytät ilmoittautumislomakkeen, huomioi seuraavaa:

Tarkista, että kaikki kohdat on täytetty, jotka on merkitty pakolliseksi.  Sen jälkeen, paina, jatka. Tarkista vielä, että kaikki tiedot on kirjoitettu oikein, korjaa tarvittaessa painamalla, muokkaa ilmoittautumista. Kun tiedot oikein, paina ilmoittaudu. Saat samalla näkyviin tekstinä tiedon: lmoittautumisesi on vastaanotettu. Saat myös sähköpostiisi vahvistusviestin, kun ilmoittautuminen on onnistunut. Huom! Jos et saanut vahvistusviestiä sähköpostiisi, täytä lomake uudelleen.

Avoinna olevia tilaisuuksia, joihin voit ilmoittautua:

Järvi-Kuopion Kevätleiri 2.-7.-luokkalaisille

pe 17.3. klo 17.30 – su 19.3. klo 15.00, Rytkyn leirikeskuksessa

Huoltajasi voi ilmoittaa sinut leirille ajalla ti 7.2. klo 15 - su 12.3. klo 23.59 (linkki avautuu myöhemmin). Ilmoittaudu tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Leirille mahtuu 25 leiriläistä.
Leirikirjeen lähetämme ilmoittautuneille sähköpostilla. Jos haluat postisi paperisena, ilmoita asiasta Ollille p. 040 4888 628.

Ohjelmassa on ulkoilua, kädentaitoja, syömistä, yhdessäoloa sekä muuta perinteistä leiriohjelmaa.
Leirin maksu on 21 €/leiriläinen, joka peritään leirin jälkeen. Leirimaksu sisältää kuljetuksen, vakuutukset, majoituksen, materiaalit, ruoat sekä ohjelman. Leirille on bussikuljetus.

Lisätietoa alueseurakuntasi nuorisotyönohjaajilta.

Järjestäjä:  Järvi-Kuopion seurakunta, Juankoski, Kaavi, Muuruvesi, Nilsiä, Riistavesi, Säyneinen, Tuusniemi, Vehmersalmi.

Vadelmista muotoiltu sydänkuvio harmaantuneella puupöydällä.

Ota yhteyttä

Toimistosihteeri
Järvi-Kuopion seurakunta
Hallinto- ja talouspalvelut
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi

avoinna puhelimitse ja sähköpostitse