Lapsille ja perheille

Tervetuloa mukaan kerhoihin ja muuhun toimintaan. Koronan aiheuttamista mahdollisista muutoksista ilmoitamme tällä sivulla. 

Perhekerhot

Perhekerhoihin ovat tervetulleita lapset ja aikuiset. Kerhoissa on monipuolista ohjelmaa ja aikaa myös vapaalle leikille ja keskustelulle. Yhdessä hiljennytään ja nautitaan tarjoilusta. Perhekerhoon voi tulla myös kesken toimintakauden. 

 • Toukolan päiväkodilla, Puijonsarventie 36
  tiistaisin 1.9. alkaen klo 9.30 - 11.00
  Ohjaajina Susanna Pakkala-Koskelainen ja Mari Hartikainen
 • Puijon kirkolla, Taivaanpankontie 3
  keskiviikkoisin 2.9. alkaen klo 9.30 -11.00
  Ohjaajina Susanna Pakkala-Koskelainen ja Mari Voutilainen
 • Poukaman leirikeskuksessa, Poukamantie 105
  perjantaisin 4.9. alkaen klo 9.30 - 11.00
  Ohjaajina Mari Voutilainen ja Mari Hartikainen

Toukolan ja Puijon kirkon perhekerhon tarjoilumaksu on 1,50€/perhe, Poukaman kerhon tarjoilumaksu on 2€/perhe. 

Perheiden ilta torstaisin klo 18.00 - 19.30

Perheiden ilta kokoontuu Puijon kirkolla nuorisotalon puolella. Ensimmäinen ilta on 17.9. Ohjelmassa: liikuntaa, askartelua, erilaisia pelejä yms mukavaa yhteistä tekemistä lapsille ja aikuisille. Tarjolla myös iltapalaa hinta 2 euroa perhe.

Yhdessä eteenpäin

Meidät on luotu elämään yhdessä. Jos haluat jutella jostakin asiasta tai kysyä lisää, niin älä jää yksin. Tule mukaan erilaisiin tapahtumiin. Voit myös soittaa työntekijälle tai lähettää sähköpostia. Sivun alalaidasta löytyvät lapsi- ja perhetyön työntekijöiden nimet ja yhteystiedot. Pidetään huolta toisistamme!

Kurkkaa mitä Lasten kirkko -sivusto tarjoaa perheille tänä aikana.

Lapsiparkki

perjantaisin 4.9. – 11.12. klo 9.00—11.30 Puijon kirkolla, Päiväkerhotiloissa, Taivaanpankontie 3.

Lapsiparkki tarjoaa hoitopaikan 2,5 tunnin ajaksi. Vanhempi voi jättää lapsen hoitoon, kun tarvitsee aikaa itselle tai esimerkiksi asioiden hoitamiseen. Lapsiparkki on tarkoitettu alle kouluikäisille, yli 2-vuotiaille lapsille, jotka tarvitsevat hoitoa, leikkiseuraa ja virikkeitä satunnaisesti. Omat
eväät mukaan. Lapsiparkki on maksuton. Parkkiin otetaan kerrallaan noin 10 lasta. Jokaiseen parkkiin ilmoittaudutaan ennakkoon puhelimitse tai
tekstiviestillä p. 040 4848428/Tuula Pitkänen. Tekstiviestillä tulleet ilmoittautumiset vahvistetaan aina tekstiviestillä. Ilman tuota saapunutta vahvistusviestiä ilmoittautuminen ei ole voimassa. 

Päiväkerhot on lapsityön arkitoimintaa

Päiväkerhoon on vielä vapaita paikkoja! Paikkoja ja lisätietoja kerhosta voi kysyä lastenohjaaja Tuula Pitkäseltä puhelimitse ja sähköpostilla.

Päiväkerho on tarkoitettu 3-5 -vuotiaille. Ohjaajan opastuksella kerhoissa leikitään, lauletaan, liikutaan ja hiljennytään. Opetellaan yhdessäoloa ja harjoitellaan erilaisia kädentaitoja.

Päiväkerho 2020 - 2021

Puijon seurakunnan päiväkerho kokoontuu maanantaisin klo 13.30 - 16.00 ja torstaisin klo 9.00 - 11.30 Puijon kirkolla, päiväkerhotiloissa, Taivaanpankontie 3. Päiväkerhot ovat maksuttomia.

Päiväkerho tarjoaa monipuolisia lapsen kasvua tukevia virikkeitä 3–5-vuotiaille lapsille. Kysy vapaita paikkoja päiväkerhoon lastenohjaaja Tuula Pitkäseltä.

Päiväkerhojen 2020-2021 vuosisuunnitelmassa huomioidaan vuodenajat ja kirkkovuoden juhlat. Syystoimintakaudella on kolme teemaa.

”Sinun kanssas käsitysten”-teema aloittaa toimintakauden.  Tutustutaan lähialueen luontoon ja leikitään syksyisiä leikkejä.   Millaiset olivat pienen pojan eväät ja kuka oli Nikodeemus?  Pohditaan yhdessä lastan kanssa kiitollisuuden aiheita ja tehdään kiitollisuuden puu.

”Enkeleitä, onko heitä? ” -teeman aikana tutustutaan raamatun enkeleihin. Toiminnassa ovat mukana enkelilaulut ja askartelut.    Tämän teeman aikana on pyhäinpäivä ja isänpäivä. Pieniä yllätyksiä saattaa olla kerhorepuissa. Lapsen oikeuksien viikolla kerholaiset saavat tehdä mieleisensä kerhon.

”Pienen aasin askeleissa” -teema on adventtiaikana.  Tutustutaan joulun tärkeisiin henkilöihin Mariaan, Joosefiin ja Jeesus-lapseen.  Joululaulut, runot ja kädentyöt tuovat jouluista tunnelmaa kerhoihin. 

Kuopion ev.lut.  seurakuntien varhaiskastussuunnitelma

Alttaritaulu lapsityössä

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio
Lastenohjaaja
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio
Seurakuntapastori
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio