Perhekerhot

Vauvakerho

Vauvakerho jatkaa toimintaansa torstai-iltapäivässä klo 13.30-15.00. Kerho on tarkoitettu alle 1-vuotiaalle vauvalle oman vanhemman kanssa. Mukaan ovat tervetulleita myös vauvaa odottavat äidit ja isät. Kerhossa vietetään aikaa vauva-arjen menoa yhdessä ihmetellen. Tarjolla myös pientä välipalaa. Kerho kokoontuu Seurakuntakeskuksen kerhohuoneessa (Museokatu 4, ovisummeri: kerhohuone). Vauvajutuissa mukana lastenohjaajat Kati ja Paula.

Vauvakerho ei kokoonnu 21.9., 19.10. ja 7.12. Vauvakerholaisia kutsutaan mukaan perhekerhon vuoden viimeiselle kerhokerralle perjantaina 8.12. 

Perhekerho

Perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 9-11. Kerho on tarkoitettu lapsille oman aikuisen kanssa. Kerhossa on leikkiä, yhteinen kynttilähetki ja seuraa niin aikuisille kuin lapsillekin. Tarjolla pientä aamupalaa. Kerho kokoontuu Seurakuntakeskuksen seurakuntasalissa ja kerhohuoneessa (Museokatu 4, ovisummeri: kerhohuone). Kerhotouhuissa mukana ovat lastenohjaajat Kati ja Paula. 

Perhekerho ei kokoonnu 22.9. ja 20.10. Vuoden viimeinen kerhokerta vietetään yhdessä vauvakerholaisten kanssa perjantaina 8.12. 

 

"Minulla on valoa varpaissa, siellä se valo liikkuu,

näin kun heilutan varpaita, valonsäde keikkuu ja kiikkuu."

LV 108

Korissa pehmoleluja: aasi, nalle, pupu, ym.
Aasi ja kaverit odottavat kerhon alkua.

Ota yhteyttä

lastenohjaaja
Tuomiokirkkoseurakunta
Museokatu 4
70100 KUOPIO
2. kappalainen
Tuomiokirkkoseurakunta
Museokatu 4
70100 Kuopio

Lapsi- ja perhetoiminta.