Lähetystyö

Lähetysrengas

Lähetysrengas on tapa tukea lähetystyötä.  Tukijat rukoilevat lähetystyön puolesta ja saavat lähetystyön kuulumiset kotiin neljä kertaa vuodessa. Jäsenyys on maksuton. Lähetysrengaspostin saat postitse kirjeenä tai halutessasi sähköpostiisi pdf-tiedostona.

Lähetysrenkaaseen pääset ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla pastori Juhani Romppaiselle 040-4848316.

Palmujen lähettiperheen blogi.

Lähetys- ja rukouspiiri

Piirin aikana rukoillaan, keskustellaan lähettien kuulumisista, juodaan kahvit ja lauletaan. Vapaaehtoisella kahvirahalla tuetaan Alavan seurakunnan nimikkolähettien ja -kohteiden työtä. Seurakunnan työntekijät vierailevat piirissä, mutta pääsääntöisesti piiri toimii vapaaehtoisvoimin.

Voit tulla piiriin silloin, kun sinulle sopii. Piiri kokoontuu parittomien viikkojen tiistaiisn ajalla 12.9. – 19.12.2023. 

klo 18–19.30 Alavan seurakuntakodin neuvottelutilassa (käynti yläpihan kautta). Yhteyshenkilö Sakari Kainulainen p. 040 502 8558.

Toivoa naisille -piiri

Piiri kokoontuu Alavan seurakuntakodin neuvottelutilassa (käynti yläpihan kautta). Piirissä rukoillaan valmiin rukouskalenterin mukaan maailman naisten puolesta. Toivoa naisille -työ järjestyy Suomessa Medialähetys Sanansaattajien kanssa. 

Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaisin klo 18–19.30. Syksyn koontumispäivät: ti 5.9. 3.10. 31.10. 28.11.12.12. Piirin yhteyshenkilö Elsa Hiltunen p. 050-3477466

Molemmissa piireissä vastaavatyöntekijä on pastori Juhani Romppainen.

Kristus itse antoi seurakunnalle lähetystehtävän

Lähetystyö on evankeliumin levittämistä sanoin ja teoin (Matt. 28: 16–20). Jeesuksen esimerkin mukaisesti se on kaikkein heikoimpien auttamista sekä paremman elämän puolesta toimimista kaikkialla maailmassa. Saamme olla mukana toteuttamassa lähetystehtävää niillä lahjoilla, voimavaroilla ja taidoilla, joita olemme Jumalalta saaneet. Lähetystyötä voi tukea rukoilemalla nimikkolähettiemme ja -kohteidemme puolesta ja tukemalla tätä työtä taloudellisesti. 

Kolme Kalaharin lasta. Yksi pitää sormea suun edessä ja kaksi muuta hymyilee.
Kalaharin lapsia. Kuva: Maria Stirling.