Perhekirkot

Lapsille ja perheille suunnatut perhekirkot ja tapahtumat tarjoavat mukavaa tekemistä ja yhteisiä kokemuksia lapsille ja aikuisille. Yhteinen kirkkohetki tekee hyvää koko perheelle. Perhekirkoissa lapset saavat näkyä ja kuulua.

Alavan ja Neulamäen kirkoissa on varattu pienet kirkkokassit, joiden leluilla lapsi voi leikkiä jumalanpalveluksen aikana. Neulamäen kirkolla on lisäksi pieni leikkinurkkaus. Kirkossa lapsi saa leikkiä ja liikkua vapaasti!

 

Kevään 2019 perhekirkot ja tapahtumat:

ma 21.1  klo 18-19.30 Perheiden askarteluilta, Alavan kirkko . Ystävänpäivä teemaista askartelua. Iltapalaa tarjolla 1,50 e/perhe.

su 3.2 klo 16 Perhekirkko, Neulamäen kirkko. Kirkkohetken jälkeen ruokailu (5 e/3e , alle 4v ilmaiseksi) ja toimintapisteitä koko perheelle.

la 16.2 klo 10-13 Parisuhdepäivä, Neulamäen kirkko. Omaa ohjelmaa aikuisille ja lapsille. Päivä päättyy ruokailuun 5 e/3e, alle 4v ilmaiseksi. ILMOITTAUTUMINEN. Linkki avautuu tammikuussa Alavan seurakunnan etusivulle.

su 24.3 klo 11 Perhekirkko, Alavan kirkko. Kirkkohetken jälkeen ruokailu (5 e/3e , alle 4v ilmaiseksi) ja toimintapisteitä koko perheelle.

Pyhäkoulu

Lasten oma hetki Raamatun kertomusten äärellä Alavan kirkolla jumalanpalveluksen yhteydessä. (Huom! Ei perhekirkko-pyhinä ja kesällä).
Pyhäkoulussa kuullaan Raamatun kertomuksia, rukoillaan, askarrellaan, leikitään, lauletaan ja puuhaillaan muuta mukavaa. Alle 3-vuotiaille oma aikuinen mukaan. Huom! Pyhäkoulu alkaa alkuvirren aikana, jolloin lapset haetaan kirkkosalista ja vanhemmat noutavat heidät ehtoollisen alkaessa. Huomioithan näin ohjaajille valmistelurauhan.

Pyhäkoulunohjaajina toimivat ryhmänohjaajana leireillä ja muussa toiminnassa toimivat nuoret.

Kevätkauden 2019 ensimmäinen pyhäkoulu su 6.1.

Kerhoalttari
Kerhoalttari