Perhekirkot

Lapsille ja perheille suunnatut perhekirkot ja tapahtumat tarjoavat mukavaa tekemistä ja yhteisiä kokemuksia lapsille ja aikuisille. Yhteinen kirkkohetki tekee hyvää koko perheelle. Perhekirkoissa lapset saavat näkyä ja kuulua.

Alavan ja Neulamäen kirkoissa on varattu pienet kirkkokassit, joiden leluilla lapsi voi leikkiä jumalanpalveluksen aikana. Neulamäen kirkolla on lisäksi pieni leikkinurkkaus. Kirkossa lapsi saa leikkiä ja liikkua vapaasti!

Syyskauden 2019 perhekirkot:

29.9 klo 11 Perhekirkko, Alavan kirkko. Perheiden toimintapäivä. Kirkkohetken jälkeen ruokailu ja toimintapisteitä. Klo 13 Siina ja Taikaradio-konsertti

17.11 klo 16 Perhekirkko, Neulamäen kirkko

1.12 klo 11 Perhekirkko, Alavan kirkko. Kirkkohetken jälkeen ruokailu ja jouluisia askarteluja.

 

 

 

Pyhäkoulu

Lasten oma hetki Raamatun kertomusten äärellä Alavan kirkolla jumalanpalveluksen yhteydessä. (Huom! Ei perhekirkko-pyhinä ja kesällä).
Pyhäkoulussa kuullaan Raamatun kertomuksia, rukoillaan, askarrellaan, leikitään, lauletaan ja puuhaillaan muuta mukavaa. Alle 3-vuotiaille oma aikuinen mukaan. Huom! Pyhäkoulu alkaa alkuvirren aikana, jolloin lapset haetaan kirkkosalista ja vanhemmat noutavat heidät ehtoollisen alkaessa. Huomioithan näin ohjaajille valmistelurauhan.

Pyhäkoulunohjaajina toimivat ryhmänohjaajana leireillä ja muussa toiminnassa toimivat nuoret.

Pyhäkoulu kesätauolla. Syyskauden 2019 ensimmäinen pyhäkoulu su 1.9.

Kerhoalttari
Kerhoalttari