Päiväkerhot eli Liiku, Leiki, Laula kerhot

Päiväkerhot eli Liiku, Leiki, Laula kerhot kutsuvat seurakuntamme alueella asuvia 3 - 5 vuotiaita opettelemaan yhdessäoloa toisten kanssa leikkien, laulaen ja askarrellen. Kristinuskon perusasioihin perehdytään pienten hartaushetkien ja toimintatuokioiden avulla. Päiväkerhotoiminta on maksutonta.

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen on päättynyt. Voit tiedustella vapaita kerhopaikkoja                                                            Lapsityönohjaaja Tuula Hoffrénilta p. 040 484 8335.

Päiväkerhojen 2021-2022 vuosisuunnitelmassa huomioidaan vuodenajat ja kirkkovuoden juhlat.

 Syystoimintakaudella on kolme teemaa.

”Ootko mun kaveri”-teema aloittaa toimintakauden.  Tutustutaan uusiin ihmisiin ja paikkoihin. Ketkä olivat Raamatun henkilöitä, niiltä voi oppia uusia asioita. 

”Pieni valo, suuri ilo ” -teeman aikana huomataan elämää kannattelevia asioita vuoden pimeimpänä aikana. . Toiminnassa ovat mukana enkelilaulut ja askartelut. Tämän teeman aikana on pyhäinpäivä ja isänpäivä. 

Joulun aikana tutustutaan tärkeisiin henkilöihin Mariaan, Joosefiin ja Jeesus-lapseen.  Ketkä olivat myös paimenet? Joululaulut, runot ja kädentyöt tuovat jouluista tunnelmaa kerhoihin. 

Päiväkerhojen vuosisuunnitelmaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kallaveden seurakunnan Liiku, Leiki, Laula kerhot 

  • Maaninkatalo ma klo 9.00-11.30
  • Pulkonkosken koulu ma klo 13.30 - 16.00
  • Karttulan seurakuntakoti  ti klo 9.00-11.30
  • Rytkyn leirikeskus ti klo 13.30-16.00
  • Jynkänvuoren kerhotila/yhteiskerho seurakunnan ja kaupungin kanssa to klo 9.00-11.30 
  • Vehmasmäen kappeli to klo 9.00-11.30
Keppikevosia
Keppihevoset odottavat leikkijöitä