Tässä linkit ilmoittautumislomakkeille:

Lasten eroryhmä, syksy 2024

Ryhmä on tarkoitettu 6-9-vuotiaalle lapselle, jonka vanhemmat ovat eronneet. Lapsen aloittaessa ryhmässä, on vanhempien erosta hyvä olla kulunut vähintään 6kk ja lapsen asumisjärjestelyt ovat jo selvillä. Ryhmä kokoontuu 23.10.-20.11. keskiviikkoisin klo 17-19 Petosen seurakuntatalolla, Blominkatu 4. Ilmoittautuminen alkaa 5.8. tämän linkin kautta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Pariskuntien illat, syksy 2024

Pariskuntien illat jatkuvat syksyllä lauantaina 21.9. ja 23.11. klo 17-19 Postitalolla (Museokatu 4). Ilmoittautuminen alkaa kolmea viikkoa aikaisemmin tähän tulevan linkin kautta. Lisätietoja antaa Paula Raatikainen 040 4848 266 / paula.raatikainen@evl.fi.

 

Kun täytät ilmoittautumislomakkeen, huomioi alla oleva ohje:

1. Tarkista, että kaikki kohdat on täytetty, jotka on merkitty *pakolliset (näkyy punaisella lomakkeen ylälaidassa, jos jokin kenttä on täyttämättä)
2. Paina JATKA
3. Tarkista vielä, että kaikki tiedot on kirjoitettu oikein, korjaa tarvittaessa painamalla Muokkaa ilmoittautumista. Kun tiedot oikein, paina ILMOITTAUDU.
4. Teksti: Ilmoittautumisesi on vastaanotettu
5. Saat myös sähköpostiin vahvistusviestin, jos olet ilmoittanut sähköpostin, kun ilmoittautuminen on onnistunut.
6. HUOM! Jos et saanut vahvistusviestiä, täytä lomake uudelleen.

Henkilötunnusta kysytään ilmoittautumisten yhteydessä henkilön yksilöimistä varten ja sillä varmistetaan rekisteröidyn oikeuksien toteutuminen.

Kaksi nuolikylttiä päällekkäin. Toisessa lukee tervetuloa ja toisessa mukaan.