Nimikkokohteet, nimikkolähetit ja yhteistyökumppanit

Thaimaan ev.lut. kirkko

Thaimaan ev.lut. kirkko on pieni mutta kasvava kirkko. Suomen Lähetysseuran kautta tuemme uusien kirkon työntekijöiden koulutusta ja maan pohjoisosassa sijaitsevan Mugdahanin seurakunnan työtä erityisesti kielivähemmistöön kuuluvien lasten parissa.

Raamatunkäännöstyö Namibiassa ja Angolassa

Namibiassa ja Angolassa tehdään uutta raamatunkäännöstä useille kielille. Me tuemme Suomen Pipliaseuran kautta Namibiassa tehtävää raamatunkäännöstyötä ndongan ja kwanjaman kielille. Näin nuoret saavat nykykielisen Raamatun, jota heidän on helpompi ymmärtää.

Maria Stirlingin työ Bostwanassa

Nimikkolähettimme Maria Stirling työskentelee Botswanan luterilaisessa kirkossa Suomen Lähetysseuran työntekijänä. Hän kouluttaa ja innostaa kirkon työntekijöitä ja vapaaehtoisia heidän tehtävissään.

Jordanian ja Pyhän Maan luterilainen kirkko

Jordanian ja Pyhän Maan luterilainen kirkko (ELCJHL) on pieni vähemmistökirkko, joka toimii Jordaniassa ja palestiinalaisalueilla. Kirkon kouluissa voi opiskella lastentarhasta ylioppilaaksi. Oppilaat tulevat sekä kristityistä että islamilaisista kodeista ja oppivat tuntemaan toisiaan. Rauhan ja sovinnon kasvatus on koulujen opetusohjelmassa keskeinen. Tuemme erityisesti Ramallah’n seurakunnan Toivon koulun oppilaita Suomen Lähetysseuran kummitoiminnan kautta.

Jukka ja Kaisa Sadeharjun työ Papua-Uudella-Guinealla

Nimikkolähetit Jukka ja Kaisa Sadeharju ovat Suomen evankelis-luterilaisen Kansanlähetyksen työntekijöitä. He toimivat raamatunkäännöstyön tukitehtävissä Papua-Uudella-Guinealla Ukarumpassa. Maassa on useita kieliä, joille Raamattua ei ole vielä käännetty.

Arabiankielinen SAT 7-mediakanava

Arabiankielinen SAT 7-mediakanava tavoittaa ihmisiä alueilla, joihin on vaikea päästä. Tuemme mediakanavan työtä Medialähetys Sanansaattajien kautta.

Ota yhteyttä

Diakoniatyöntekijä/lähetyssihteeri
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio

Puijon seurakunnan diakoniatyöntekijä/lähetyssihteeri (50 %), kansainvälisen työn koordinaattoriksi (50 %) ajalla 1.1.2021 -
31.12.2022

Kirkkoherra
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio