Lähetys ja kansainvälinen vastuu

Lähetys eli missio kuvaa kirkon tehtävää evankeliumin julistamiseksi ja lähimmäisen palvelemiseksi koko maailmassa: evankeliumia julistetaan sanoin ja teoin. Oma kirkkomme on myös lähetystyön tulosta: missiolla on kirkko ja kirkolla on missio. Kaikki kristityt on kutsuttu levittämään Jumalan rakkauden sanomaa ja todellisuutta eteenpäin.  Seurakuntaa lähetystehtävän toteuttamisessa auttavat lähetysjärjestöt sekä Kirkon Ulkomaanapu.

Männistön seurakunnalla on nimikkosopimukset  kirkkomme neljän virallisen lähetysjärjestön kanssa. Sopimuksissa määritellään osapuolten oikeudet, velvollisuudet, tehtävät ja niihin liittyvät sovellutukset. Seurakunnan puolelta velvollisuuksiin kuuluu sopimuskohteiden taloudellinen avustaminen. Taloudellinen avustus muodostuu vapaaehtoiskannatuksesta sekä kirkollisverovarojen osuudesta.

Kätevät kädet -lähetyspiiri

Kätevät kädet -lähetyspiiri askartelee ja tekee käsitöitä lähetystyön hyväksi.

Piiri kokoontuu Männistön Pyhän Johanneksen kirkon takkahuoneessa klo 17–20  parittomilla viikoilla jälleen keväällä 2019: 15.1., 29.1., 12.2., 26.2., 12.3., 26.3. ja 9.4. Tarjolla teetä ja kahvia sekä välipalaa. Ohjaajana Vieno Arpola.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Yongshunin kirkko, Kiina
Yongshunin kirkko, Kiina. Kuva: Suomen Lähetysseuran kuvapalvelu / Paula Laajalahti.
Rovastikuntapastori
Männistön seurakunta
Ampujanpolku 2
70460 Kuopio