Jumalanpalvelus on Jumalan ja ihmisten kohtaamisen paikka

Seurakunta kokoontuu jumalanpalvelukseen pyytämään ja saamaan voimaa elämään. Jumala itse kohtaa ihmisen sanan ja ehtoollisen kautta. Tärkeää on myös se, että ihmiset kohtaavat toisensa Jumalan kasvojen edessä. Jumalanpalvelus jatkuu arjessa jokaisen omassa elämänpiirissä, kun palvelemme toisia ihmisiä.

Puijon seurakunnan pääjumalanpalvelusta vietetään sunnuntaisin ja pyhäpäivinä klo 11.00 Puijon kirkossa, Taivaanpankontie 3. 

Koronasta johtuvat rajoitukset

Turvallisuus- ja hygieniaohjeet ovat voimassa edelleen. Kirkkoon voi tulla, jos ei ole flunssan tai koronan oireita ja pitää huolen käsihygieniasta ja turvaväleistä. Samaan seurueeseen kuuluvat voivat istua vierekkäin.

Puijon kirkkoon mahtuu turvavälein 60 ihmistä kerrallaan. Kaikki istumapaikat eivät ole käytössä.

Kirkon virsikirjat ovat käytössä ja niiden kannet pyyhitään käytön jälkeen. Voit ottaa mukaan oman virsikirjasi tai käyttää puhelimen virsikirjaa www.virsikirja.fi

Ehtoollista vietämme turvavälein niin, että leipä ja viini otetaan vastaan alttarin edessä seisten. Ehtoollisen nauttimisen jälkeen voi polvistua alttarin ääreen hiljaiseen rukoukseen.

Jos et pääse kirkkoon, voit osallistua jumalanpalvelukseen radiokirkon, televisiojumalanpalveluksen tai virtuaalikirkko.fi -sivuston kautta.

Ehtoollispikarin antaminen

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio
Seurakuntapastori
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio
Kappalainen
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio
Seurakuntapastori
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio

Pohjoinen aluetyö, aikuistyö, diakoniatyö