Jumalanpalvelus on Jumalan ja ihmisten kohtaamisen paikka

Seurakunta kokoontuu jumalanpalvelukseen pyytämään ja saamaan voimaa elämään. Jumala itse kohtaa ihmisen sanan ja ehtoollisen kautta. Tärkeää on myös se, että ihmiset kohtaavat toisensa Jumalan kasvojen edessä. Jumalanpalvelus jatkuu arjessa jokaisen omassa elämänpiirissä, kun palvelemme toisia ihmisiä.

Puijon seurakunnan pääjumalanpalvelusta vietetään sunnuntaisin ja pyhäpäivinä klo 11.00 Puijon kirkossa, Taivaanpankontie 3. 

Koronasta johtuvat rajoitukset

Turvallisuus- ja hygieniaohjeet ovat voimassa edelleen. Kirkkoon voi tulla, jos ei ole flunssan tai koronan oireita ja pitää huolen käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä. Samaan seurueeseen kuuluvat voivat istua vierekkäin.

Kirkon virsikirjat ovat käytössä ja niiden kannet pyyhitään käytön jälkeen. Voit ottaa mukaan oman virsikirjasi tai käyttää puhelimen virsikirjaa www.virsikirja.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ehtoollista vietämme turvavälein niin, että leipä ja viini otetaan vastaan alttarin edessä seisten. Ehtoollisen nauttimisen jälkeen voi polvistua alttarin ääreen hiljaiseen rukoukseen.

Jos et pääse kirkkoon, voit osallistua jumalanpalvelukseen radiokirkon, televisiojumalanpalveluksen tai virtuaalikirkko.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä -sivuston kautta. 


Seurakunnan Youtube-kanava

Kanavalla näet striimaukset, Torstain teetreffit ja paljon muuta YouTube-kanava

 

 

Ehtoollispikarin antaminen

Ota yhteyttä

Vs. kirkkoherra
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio

Lomalla 25.7.-1.8. sij. Mari Voutilainen

Seurakuntapastori
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio

Pohjoinen aluetyö, aikuistyö, diakoniatyö. Lomalla 18.7.-15.8.

Seurakuntapastori
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio

Lomalla 4.-11.8. ja 18.-26.9.

vs. seurakuntapastori
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio

Tavoitettavissa 4.8.2021 alkaen