Lapset ja perheet

Lapsi- ja perhetyö kulkevat meidän seurakunnassamme käsi kädessä. Vanhat tutut; päivä- ja perhekerhot kuuluvat toimintaamme tiiviisti. Lisäksi olemme halunneet panostaa aikuisten jaksamiseen arjessa sekä perheen hyvinvointiin tarjoamalla erilaisia toimintamuotoja.  Valikosta löydät lisätietoja muun muassa Aekoo yhessä -toiminnasta, joka tarjoaa lastenhoitoapua hetkelliseen avuntarpeeseen.

Huomioimme toiminnassamme turvavälit, hyvän käsihygienian ja käytämme myös suositusten mukaisesti maskeja. Lapset saavat toki leikkiä yhdessä normaalisti, mutta huomioidaan me aikuiset turvavälit omassa olemisessamme. Olemme tehneet tilaratkaisuin poikkeusjärjestelyjä, jotta kaikki innokkaat pääsisivät mukaan toimintaamme. Siispä olette lämpimästi tervetulleita mukaan. On kiva nähdä pitkästä aikaa.

 

LEIVOTTAISIINKO ÄIDILLE KAKKU?

 

8.5.2021 lauantaina on Suokadulla kakun valmistus hulinat yhdessä oman aikuisen kanssa. Kakkupohjat on valmiiksi leivottuja, joten tehtävänä on täyttää ja koristella kakku, aikaa on varattuna noin 1h per leipuritiimi.¨Aikoja on tarjolla klo 10:00, 11:00, 12:00 ja klo 13:00 jokaiseen kellonaikaan voimme ottaa paikalle maksimissaan 6 leipuritiimiä!

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu pian (viimeistään 3.5.) Matleenalle sähköpostilla:

matleena.maki-kahma@evl.fi

Ilmoittautuessasi kerro seuraavat tiedot:

1.montako henkilöä on tulossa

2. mahdollisuuksien mukaan vähintään 2 eri aikaa, jolloin voisit tulla kakkua valmistamaan.

3.Ruoka-aineallergiat

 

Kakun hinta on 10e YV-keräyksen hyväksi.

 

PERHELEIRI 21.-23.5. 

Lähde perheesi kanssa mukaan leirille Hirvijärven leirikeskukseen kauniin luonnon äärelle. Lähtö perjantaina bussilla Keskusseurakuntatalolta klo 16 (tai oma auto) ja saapuminen takaisin sunnuntaina noin klo 13. Leirillä toimintaa oman perheen kanssa sekä yhteiset hetket ulkoillen. Mukana leirillä Kirsi-pappi ja Paula-lastenohjaaja. Osallistujahinnat näet alla olevan linkin ilmoittautumislomakkeelta. Ilmoittautumiset 30.4. mennessä alla olevasta linkistä:

Ilmoittautuminen tuomiokirkkoseurakunnan perheleirille Hirvijärven lerikeskukseen.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Leirinhinta:
Aikuiset 20 €/vrk, lapset 18-15v. 11 €/vrk ja lapset 14-3v. 8 €/vrk. Alle 3 vuotiaat ilmaiseksi.
Seurakuntaan kuulumattomilta hinta on kaksinkertainen.
Leiripaikan voi peruuttaa maksutta viimeistään 12.5. ottamalla yhteyttä leirin vastuutyöntekijään.

Lisätiedot Paulalta 040 4848 266 (paula.raatikainen@evl.fi) tai Kirsiltä 040 4848 272 (kirsi.peramaa@evl.fi). Varaa paikkasi nopsasti, leirille mahtuu rajoitettu määrä osallistujia. 

 

Perheillat 

Vietämme yhdessä aikaa leikkien, keskustellen, pysähtyen pyhään ja nauttien illan päätteeksi iltapalan. Kevään illat ovat 14.4. ja 26.5. Iltaan olette tervetulleita ihan koko perheen voimin. 

Pariskuntien illat 

ovat parisuhdetta voimaannuttavia iltoja. Ilta rakentuu musiikista, ruokailusta ja hetkestä oman kumppanin kanssa. Iltaan on järjestetty lastenhoito itsenäisesti ryhmässä pärjääville lapsille. Lapsille myös oma ruokailu ja mukavaa puuhaa aikuisten illan ajan. Lastenhoidosta vastaavat reippaat ja luotettavat kerhonohjaajamme.

Seuraavat ilta on 20.4. Ilmoittautuminen edellisen viikon torstaihin mennessä paula.raatikainen@evl.fi / 040 4848 266. 

Naistenilta

Kevään viimeinen kokoontuminen on 5.5. Poukaman leirikeskuksessa klo 17-20. Ilta koostuu pienestä puuhailusta, ulkoilusta, kuulumisista, saunomisesta ja ruokailusta. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Paulalle paula.raatikainen@evl.fi / 040 4848 266 kokoontumisviikon maanantaihin mennessä. 

Päiväkotiyhteistyö

Lisäksi teemme aktiivisesti yhteistyötä alueemme päiväkotien kanssa. Saamme päiväkotilaiset vieraiksemme joulu- ja pääsiäiskirkkoihin sekä kevätlaulajaisiin. Lisäksi me vierailemme päiväkodeilla noin kaksi kertaa vuodessa eri teemojen merkeissä. 

Perhekerhon kynttilähetkessä alttaripöytä, lattialla kirkkovuosimatto ja ympärillä tuolipiiri.
Perhekerhon kynttilähetki valmiina. Kuva Paula Raatikainen.

Ota yhteyttä

lastenohjaaja
Tuomiokirkkoseurakunta
Suokatu 22 A
70100 KUOPIO
2. kappalainen
Tuomiokirkkoseurakunta
Suokatu 22 A
70100 Kuopio

varhaiskasvatus ja perheet