Toimintaa lapsille ja perheille

Seurakuntamme lasten ja perheiden toiminta kutsuu sinua ja perhettäsi mukaan monenlaiseen puuhaan. Täältä löydät tietoa niin viikottaisesta perhekerhosta kuin satunnaisesti kokoontuvasta muusta toiminnasta. Tutustu ja tule rohkeasti mukaan. 

 

Leikki-ikäisten toiminta-aamu 

käynnistyy tammikuun 9.päivä klo 9-11. Toiminta on tarkoitettu 3-5-vuotiaille lapsille. Kevään '23 aikana 3 vuotta täyttävät lapset voivat jo osallistua myös toimintaan. Toiminta-aamuissa opetellaan kaveritaitoja, leikitään, liikutaan ja musisoidaan yhdessä. Aikaa on myös hiljentymiselle ja omille eväille. Voit ilmoittaa lapsen koko kerhokeväälle tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai vain satunnaisille kerroille suoraan lastenohjaajalle edellisen viikon perjantaihin mennessä. 

Toiminnasta lisätietoja saat lastenohjaaja Kati Savolaiselta, p. 040 4848 306 / kati.savolainen@evl.fi.

 

Säännöllinen toiminta

Tiistaisin kokoontuu ensin perhekerho klo 9-11 (D-ovi) ja iltapäivällä on vauvakerhon vuoro klo 13.30-15.00 (E-ovi). Perhekerhoon ovat tervetulleita eri-ikäiset lapset oman aikuisen kanssa. Kerhossa leikitään, vaihdetaan kuulumisia, pidetään kynttilähetki ja tarjolla on myös pientä syötävää. Vauvakerho on tarkoitettu alle 1-vuotiaalle vauvalle oman vanhemman kanssa. Myös odottavat vanhemmat ovat tervetulleita mukaan. Kerhon ohjelma keskittyy yhdessä olemiseen sekä vauva-arjesta jutteluun ja vertaistukeen. Tarjolla pientä syötävää kahvien/teen kera. Kerhot ovat jääneet joulutauolle ja jatkuvat jälleen 10.1.

 

Seuraavat perheiltat kokoontuvat vuoden '23 puolella. Voit tästä jo napata ajankohdat kalenteriisi: 11.1. ja 15.2. klo 18-19.30.

 

 

Lapsia kirkon ovella.
Kerholaisia menossa tutustumaan tuomiokirkkoon. Kuva: Paula Raatikainen

Ota yhteyttä

lastenohjaaja
Tuomiokirkkoseurakunta
Suokatu 22 A
70100 KUOPIO
lastenohjaaja
Tuomiokirkkoseurakunta
Suokatu 22 A
70100 Kuopio
2. kappalainen
Tuomiokirkkoseurakunta
Suokatu 22 A
70100 Kuopio

Lapsi- ja perhetoiminta.