Lapset ja perheet

Lapsi- ja perhetyö kulkevat meidän seurakunnassamme käsi kädessä. Vanhat tutut; päivä- ja perhekerhot kuuluvat toimintaamme tiiviisti. Lisäksi olemme halunneet panostaa aikuisten jaksamiseen arjessa sekä perheen hyvinvointiin tarjoamalla erilaisia toimintamuotoja.  Valikosta löydät lisätietoja muun muassa Aekoo yhessä -toiminnasta, joka tarjoaa lastenhoitoapua hetkelliseen avuntarpeeseen.

Huomioimme toiminnassamme turvavälit ja hyvän käsihygienian. Lapset saavat toki leikkiä yhdessä normaalisti, mutta huomioidaan me aikuiset turvavälit omassa olemisessamme. Olemme tehneet tilaratkaisuin poikkeusjärjestelyjä, jotta kaikki innokkaat pääsisivät mukaan toimintaamme. Siispä olette lämpimästi tervetulleita mukaan. Onpa kiva nähdä pitkästä aikaa.

Nyt on tulossa oikein mahtisviikonloppu Poukamassa 3.-4.10.

Lauantaina kokoonnutaan Naisteniltaan klo 16-20. Tule sinäkin vaihtamaan kuulumisia, rentoutumaan ja saunomaan.

Sunnuntaina vietetään Pariskuntien iltapäivää klo 14-19.30. Päivä sisältää muun muassa työskentelyhetken kumppanin kanssa, ruokailut (päiväkahvi, iltaruoka ja iltapala) ja aikuisten saunavuorot. Lapsille on järjestetty lastenhoito päivän ajaksi reippaiden kerhonohjaajien ohjaamana. Päivään tarvitset mukaan pyyhkeen ja ulkoiluvaatteet, lapsille myös säänmukainen vaatetus.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset kumpaankin päivään 27.9. mennessä Matleenalle (matleena.maki-kahma@evl.fi / 040 4848 251) tai Kirsille (kirsi.peramaa@evl.fi / 040 4848 272)

Poukaman leirikeskuksen osoite: Poukamantie 105

Perheiden puistoaamut Inkilänpuistossa

Tervetuloa puistoilemaan kanssamme. Leikitään ja ihmetellään yhdessä saapuvaa syksyä. Tarjolla kahvit ja mehut. Omat lelut mukaan ja säänmukainen vaatetus. Kokoontumiskerrat: perjantaisin 11.9., 25.9. ja 9.10. klo 9.30-11.30.  Lisätiedot Paula-lastenohjaajalta 040 4848 266.

Naistenilta

kokoontuu noin kerran kuussa toimintakauden aikana. Naistenilloissa annetaan aikaa itselle ja kaverille. Illan aikana ohjattua toimintaa, kuulumisten vaihtoa sekä yhteinen ruokailu. Tule just sellaisena kuin olet ja jaksat.

Seuraavat kokoontumiset: 28.10. ja 25.11. klo 17-19. 

Ilmoittautuminen Matleenalle 040 4848 251 / matleena.maki-kahma@evl.fi. Kokoontuminen keskusseurakuntalon takkahuoneessa (E-ovi, 2.krs).

Pariskuntien illat 

ovat parisuhdetta voimaannuttavia iltoja. Ilta rakentuu musiikista, ruokailusta ja hetkestä oman kumppanin kanssa. Iltaan on järjestetty lastenhoito itsenäisesti ryhmässä pärjääville lapsille. Lapsille myös oma ruokailu ja mukavaa puuhaa aikuisten illan ajan. Lastenhoidosta vastaavat reippaat ja luotettavat kerhonohjaajamme.

Syksyn illat ovat tiistaina 8.9. ja 27.10. klo 17-19.

Ilmoittautuminen iltaan viikkoa ennen kokoontumista paula.raatikainen@evl.fi / 040 4848 266. Keskusseurakuntatalo, pääovi.

Perheillat 

kokoontuvat kerran kuussa. Perheiltaan on tervetullut vaikka koko perhe yhdessä pelailemaan, leikkimään ja pysähtymään pyhän äärellä. Illan aikana tarjolla myös iltapala. Seuraavat kokoontumiset ovat: 30.9., 4.11. ja 2.12. (perheiden jouluaskarteluilta) klo 18-19.30. Keskusseurakuntatalo, E-ovi. 

Lisäksi teemme aktiivisesti yhteistyötä alueemme päiväkotien kanssa. Saamme päiväkotilaiset vieraiksemme joulu- ja pääsiäiskirkkoihin sekä kevätlaulajaisiin. Lisäksi me vierailemme päiväkodeilla noin kaksi kertaa vuodessa eri teemojen puitteissa. 

Perhekerhon kynttilähetkessä alttaripöytä, lattialla kirkkovuosimatto ja ympärillä tuolipiiri.
Perhekerhon kynttilähetki valmiina.

Ota yhteyttä

lastenohjaaja
Tuomiokirkkoseurakunta
Suokatu 22 A
70100 KUOPIO
2. kappalainen
Tuomiokirkkoseurakunta
Suokatu 22 A
70100 Kuopio

varhaiskasvatus ja perheet