Kokoava toiminta on peruttu toistaiseksi

Lapset ja perheet

Lapsi- ja perhetyö kulkevat meidän seurakunnassamme käsi kädessä. Olemme halunneet nostaa koko perhettä yhä enemmän keskiöön ja tähän liittyen olemme viime vuosina lisänneet erilaisia tilaisuuksia koko perheelle. Haluamme myös mahdollistaa vanhempien lepoa ja jaksamista arjen kiireissä tarjoamalla erilaisia toimintamuotoja, kuten pariskuntien iltoja ja lasteniltoja. Aekoo yhessä-työmuoto on tarkoitettu perheelle, joka kaipaa apukäsiä omaan arkeen. Voit ottaa yhteyttä esimerkiksi uupumuksen nostaessa päätään, surun kohdatessa tai muuten avun tarpeen yllättäessä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä, kuinka edetään. Seurakuntamme lastenohjaaja ja diakoni ovat käytettävissä virka-ajalla. Ajatuksenamme on, että yhdessä jaksaa paremmin ja joskus pienikin apu on iso ilo. Lisätietoja saat Paula-lastenohjaajalta kerhoissa tai 040 4848 266 / paula.raatikainen@evl.fi tai Varpu-diakoni 040 4848 255 / varpu.ylhainen@evl.fi.

Myös vanhat tutut toiminnat päivä- ja perhekerhot kuuluvat tiiviisti työhömme. Kaikesta tästä iloitsemme ja toivotamme perheitä lämpimästi tervetulleiksi osallistumaan ja toimimaan yhteisössämme perheellenne sopivassa muodossa.

Perhetyön lisäksi teemme aktiivisesti yhteistyötä alueemme päiväkotien kanssa. Päiväkodit vierailevat kirkossa pääsiäis- ja joulukirkoissa sekä kevätlaulajaisissa. Me vuorostamme vierailemme päiväkodilla kaksi kertaa vuodessa eri teemojen puitteissa. Mentorointia toteutamme yhden päiväkodin kanssa vuorollaan. Yhdessä suunnittelemme kolmivuotisen kauden päiväkodin näköisesti.

Vappukassin puuhaa.
lastenohjaaja
Tuomiokirkkoseurakunta
Suokatu 22 A
70100 KUOPIO
2. kappalainen
Tuomiokirkkoseurakunta
Suokatu 22 A
70100 Kuopio

varhaiskasvatus ja perheet