Jumalanpalvelukset

Männistön seurakunnan päämessu eli ehtoollisjumalanpalvelus pidetään kirkon remontin aikana joka sunnuntai klo 10 osoitteessa Melankatu 10 (Melankadun toimintakeskus). Pyhän Johanneksen kirkossa messut jatkuvat remontin valmistuttua 27.11.2022 alkaen. 

Messu on seurakunnan sydän!

Seurakunta kokoontuu normaaliaikoina vähintään kerran viikossa yhteen viettämään ehtoollisjumalanpalvelusta, jossa kuulemme Jumalan sanaa ja musiikkia, saamme vastaanottaa ehtoollisen sakramentin ja laulaa ja rukoilla yhdessä ja kohdata toisemme. Sunnuntain messusta saamme lähteä Jumalan siunaamina uuteen viikkoon ja arkielämäämme. Moni löytää jumalanpalveluksesta paikan, jossa saa vain olla ja hengittää, olla hiljaa ja rauhassa muun elämän kiireen ja metelin keskellä. Männistön seurakunnan messu on helposti lähestyttävä ja kotoinen ja kaikki seurakuntalaiset ovat aina lämpimästi tervetulleita mukaan messujen suunnitteluun ja toteutukseen.

Voit halutessasi liittyä mukaan jumalanpalvelusavustajien ryhmään ja tulla tiiviisti mukaan messujen toimittamiseen ja kirkkokahvien järjestämiseen. Useasti vuodessa järjestämme myös erityisesti lapsiperheille suunnattuja messuja ja yhteisiä messulounaita, sekä sateenkaarimessua ja erilaisia elämänmakuisia iltakirkkoja.  

Voit jättää esirukouspyynnön pääjumalanpalveluksessa rukoiltavaksi netin kauttaLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai jättää sen Pyhän Johanneksen kirkolla olevaan postilaatikkoon (B-oven läheisyydessä, portaiden alla olevassa ovessa, HUOM! postilaatikko ei ole käytössä kirkon remontin aikana!).

Emme lue rukouksia sanasta sanaan (esim. tunnistettavan henkilön yksityisyyteen liittyviä asioita tms.), mutta kannamme yhteisessä esirukouksessa rukouksen jättäneen ihmisen läheisineen Jumalan huolenpidon varaan.   

Papilla on kädessään lautanen, jolla on ehtoollisleipiä
Kirkon kuvapankki / Vilja Tamminen

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Männistön seurakunta
Ampujanpolku 2
70460 Kuopio