Nuorten illat

Nuortenillat ovat pääsääntöisesti torstaisin klo 18–21 Suokadun nuorisotiloissa.

Isoskoulutus

Isoskoulutus koostuu kolmesta leiristä ja n. kerran kuussa keskiviikkoillan kokoontumisista Suokadulla. Ensimmäinen kokoontuminen on 21.10 klo 18 tuomiokirkossa Hiljaisuuden messulla ja ilta päättyy n. klo 20.30. Leirin ajankohdat löytyvät Leirit ja retket-sivulta.

Kansainvälinen nuorisotyö

Tuomiokirkkoseurakunnan nuoret osallistuvat pääsiäisen aikaan kansainväliseen ekumeeniseen nuorisotapaamiseen. International Youth Festival (tuttujen kesken IYF) järjestetään kolmikantayhteistyönä Suomen Kuopion, Englannin Prestonin ja Saksan Münchenin välillä. Kahtena vuotena kolmesta me lähdemme maailmalle, joka kolmas vuosi maailma tulee kylään meille.

IYF-tapaamisten ohjelma yllättää vaihtelullaan. Osallistujat pääsevät majoittumaan tyypillisissä kohdemaan kouluissa ja hiljentymään jumalanpalveluksissa yhdessä muiden maiden kristittyjen kanssa. Isännät järjestävät työpajoja ja riemukkaita retkiä.

Ja koko IYF-viikon ajan eri puolilta Eurooppaa saapuneet osallistujat tutustuvat toisiinsa ja toistensa tapoihin uskoa - ja löytävät siinä sivussa jotain itsestään ja omasta uskostaan.

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
Tuomiokirkkoseurakunta
Suokatu 22 E
70100 Kuopio
vs. nuorisotyönohjaaja, varhaisnuorisotyö
Tuomiokirkkoseurakunta

vs. 1.1.-27.6.2021.

2. seurakuntapastori
Tuomiokirkkoseurakunta
Suokatu 22 A
70100 KUOPIO

nuorten rippikoulut, kouluyhteistyö, 80% työaika

Nuorisotyönohjaaja, varhaisnuorisotyö
Tuomiokirkkoseurakunta
Suokatu 22 E
70100 Kuopio

Olen virkavapaalla 13.12.2019-27.6.2021