Aekoo yhessä

toiminta on Kuopion seurakuntien yhteinen työmuoto, jonka alla toteutamme Lapsiparkki- ja Apuna arkeen -toimintaa. 

Lapsiparkki

on hoitopaikka hetkeksi silloin, kun tarvitset aikaa itselle tai esimerkiksi asioiden hoitoon. Toimintaan ovat tervetulleita alle kouluikäiset, yli 2-vuotiaat lapset. Parkki on maksuton. Parkissa muun muassa leikitään ja kohdataan kavereita. Lapsi tarvitsee mukaansa pienet eväät ja jarrusukat/tossut. Parkkiin ilmoittautuminen ennakkoon p. 040 4848 266 lastenohjaaja Paula Raatikainen. Seuraavat parkit ovat 19.4. ja 17.5. klo 16.30-19.00. Ilta täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Seuraavaan iltaan ilmoittautuminen alkaa edellisen parkin jälkeisenä päivänä. 

Apuna arkeen

Onko perheenne elämäntilanteessa tarve apukäsille tai kaipaatteko helpotusta arkeen? Tarvitsetko hetken apua arkeen lastenhoidossa? Meihin voitte ottaa yhteyttä esimerkiksi uupumuksen nostaessa päätään, keskustelutarpeessa, surun kohdatessa tai muuten avun tarpeen yllättäessä. Tuumataan yhdessä avun tarve teille sopivaksi. 

Yhteyttä voit ottaa: lastenohjaaja Paula Raatikainen 040 4848 266, paula.raatikainen@evl.fi tai diakoni Varpu Ylhäinen 040 4848 255.

Muovailuvahasta tehty tähti lapsen kädellä. Kuva Paula Raatikainen.
Kuva Paula Raatikainen