Perheleiri

Kallaveden seurakunta järjestää kerran vuodessa lapsiperheiden viikonloppuleirin, jolla on mahdollisuus päästä irtautumaan arjesta ja viettää yhdessä perheen ja toisten leiriläisten kanssa perinteistä leirielämää. 

Enimmäkseen olemme kaikki yhdessä, mutta välillä lapsille on omaa toimintaa ja aikuisille omaa. Leirillä ulkoilemme paljon, ja pääsemme valmiille hyvälle ruualle.

Leiri järjestetään yleensä keväisin ja sille on ilmoittauduttava etukäteen. 

Leirille voit tulla koko perheellä tai pienemmälläkin kokoonpanolla tai lapsi voi ottaa mukaan vaikka oman isovanhemman tai kummin!

Perheleiri Rytkyllä 23.-25.4.2021

Kevään 2021 leirillä ulkoillaan paljon, hiljennytään, ruokaillaan valmiissa pöydässä ja vietetään aikaa yhdessä oman perheen ja toisten kanssa. Tänä vuonna leiri on pieni, ja toiminnassa huomioidaan korona-ajan turvallinen yhdessäolo.

Leirin hinta aikuiselta 40 e ja yli 4-v lapsilta 16 e.

Leirin ilmoittautumisaika päättyy 12.4. Leirille päässeet perheet arvotaan ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneiden joukosta, AVI.n kokoontumismääräohjeistusta noudattaen. Leirin toteutumisessa huomioimme mahdolliset muutokset AVI:n ja seurakuntayhtymän ohjeistuksissa. 

Kevään 2021 perheleirin ilmoittautuminen on päättynyt. Paikoista ja peruutuksista kysäise Katrilta 040 4848334.

 

Ilmoittaudu leirille tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Rytkyn leirikeskuksen rakennus kesällä
Rytkyn leirikeskuksen rakennus kesällä