Nuorten toiminta

Alta löydät nuorille tarkoitettua toimintaa. Tarjolla on nuorteniltoja, bänditoimintaa ja kansainvälistäkin tekemistä. Tutustu paremmin alla ja ota yhteyttä, jos jäi kysyttävää!

TÄSTÄ AJANKOHTAISET NUORTENTOIMINNAT!

Huom! Ryhmänohjaajakoulutuksesta löytyy erikseen tietoa täältä.

VIIKOITTAIN

NUORTENILLAT

Alavalla perjantaisin klo 18–21

Nuorten illat on ajanviettopaikka, jossa on yhteistä ohjelmaa, pientä iltapalaa, vapaata oleilua ja pelailua sekä päätetään ilta hartauteen kirkossa.  Nuorten iltoja ei ole retki- ja leiriviikonloppuina tai lomapäivinä. Seuraava nuortenilta 

YLÄKOULUIKÄISTEN AVOIMET OVET

Neulamäessä tiistaisin klo 14–16

Tervetuloa vaihtamaan kuulumisia ja välipalalle koulun jälkeen! Vapaata oleskelua ja pelailua Neulamäen kirkolla. Seuraava avoimet ovet

NUORTEN LIIKUNTAVUORO

Alavalla Joka toinen keskiviikkoisin klo 18-20

Alustava idea, joka odottaa syksyllä 2018 toteutusta. Ajatus, että säännöllisesti olisi liikkavuoro jossa pääsis eri lajeja pelailemaan. Pysyppä kuulolla somessa niin tiedät tämän kehityksestä! Seuraava liikuntavuoro.


KERRAN KUUSSA

K-17 NUORTENILLAT

Alavalla noin kuun puolessavälissä keskiviikkoisin klo 18–20

Koetko, että kaipaisit syvempää pohtimasta, hieman vanhempien nuorten seuraa tai muuten vaan enemmän seurakunnan juttuja, ja olet täyttänyt 17 vuotta? No tule sitten tähän iltaan mukaan! Seuraava K17-nuortenilta.


MUUTA TOIMINTAA

NUORTEN BÄNDI

Soitat jotain soitinta tai pidätkö laulamisesta? Alavan nuorten bändi voisi olla sinun juttusi. Ota yhteyttä kanttoreihin ja kysele lisää. Ossi Jauhiainen, 040 4848 322 tai Leila Savolainen, 040 4848 323.

KANSAINVÄLINEN TOIMINTA

Alavan nuorten toiminta on myös kansainvälistä! IYF eli International Youth Festival kokoaa nuoria vuorovuosin Saksaan, Englantiin ja Suomeen. Festarit pidetään pääsiäisen jälkeisellä viikolla. Kiinnostuneet ole yhteydessä nuorisopastoriin Oona Leiviskään (tiedot alla).

Nuoria kävelemässä rannalla
Nuorisotyönohjaaja
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio
vs. rovastikuntapastori
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 KUOPIO