Kouluikäisten toiminta on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille pojille ja tytöille

Miten vietät vapaa-aikaasi? Miltä toiminnallisuus ja yhdessäolo muiden kanssa kuulostaa? Jos peukutat ylöspäin, niin tule mukaan kerhoihin, leireille, partioon ja muihin tapahtumiin.

Kevätkaudella kerhot alkavat tammikuun 14. päivä. Lukuunottamatta Puijon kirkon liikunsalin kerhoja, jotka aloittavat 21.1. Kerhoihin ovat tervetulleita kouluikäiset lapset ja nuoret.  

Kukin kerho kokoontuu kerran viikossa ja ne sisältävät monipuolista toimintaa, sekä tutustumista kristinuskon perusasioihin ja kirkkovuoden kulkuun yhteisissä hartaushetkissä. Vetäjinä toimivat 2 – 3 koulutettua kerhonohjaajaa. Kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen. Koulujen loma-aikoina sekä kiirastorstaina 9.4 kerhoja ei ole..

Kerhoista löydät tarkemmin tietoa Kouluikäisten kerhot -sivulta. Muistathan ilmoittautua kerhoon, kerho ilmoittautuminen aukeaa tammikuun alussa.

 

Avoimet ja ohjattut toiminta-iltapäivät 1.-4. luokkalaille

Toimintatiistai ja -torstai on klo 12.30 - 15.30 Puijon kirkolla, nuorisotalon tiloissa. Sinne johon voit osallistua oman aikataulun mukaisesti. Iltapäivän aikana voit lukea läksyt, pelata pelejä,  hiljentyä, askarrella, olla kavereiden kanssa ym. mitä yhdessä keksimme.

Ohjaajina ovat lastenohjaajat Tuula ja Tiina sekä nuorisotyönohjaaja Niklas.

Älä missaa toiminta iltapäiviä, vaan tule viettämään sitä kanssamme Puijon kirkolle.

Toimintatailtapäiväivät alkavat syyskuussa 3.9. Tervetuloa mukaan. HUOMIO HUOMIO! Syksyn viimeinen kokoontuminen on 28.11.

Ilmoittautuminen

 

Kädet erilaiset
Nuorisotyönohjaaja
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio

Kasvatustiimin lähiesimies

Nuorisotyönohjaaja
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio