Kouluikäisten toiminta on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille pojille ja tytöille

Miten vietät vapaa-aikaasi? Miltä toiminnallisuus ja yhdessäolo muiden kanssa kuulostaa? Jos peukutat ylöspäin, niin tule mukaan kerhoihin, leireille, partioon ja muihin tapahtumiin.

Kevätkaudella kouluikäsiten toimintailapäivät ja iltakerhot aloittavat tämä hetkisen tiedon mukaan tiistaina 26.1. Kerhoihin ovat tervetulleita kouluikäiset lapset ja nuoret. Kerhoihin on ilmoittautuminen.  

Kukin iltakerho kokoontuu kerran viikossa ja ne sisältävät monipuolista toimintaa, sekä tutustumista kristinuskon perusasioihin ja kirkkovuoden kulkuun yhteisissä hartaushetkissä. Vetäjinä toimivat 2 – 3 koulutettua kerhonohjaajaa. Kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen. Koulujen loma-aikoina sekä kiirastorstaina 1.4. ei kerhot kokoonnu.  Iltakerhojen kevätkausi päättyy 22.4. Kouluikäisten toimintailtapäivä päättyy 6.5.

Kerhoista löydät tarkemmin tietoa Kouluikäisten kerhot -sivulta. Muistathan ilmoittautua kerhoon, kerho ilmoittautuminen aukeaa 11.1.

Leireistä ja muista tapahtumista on lisätietoa kouluikäisten leirit ja muut tapahtumat sivulla

Aamunajatus

Kuopion seurakunnat julkaisivat lyhyitä Aamunajatus -videoita katseltaviksi. Yllä olevasta linkistä pääset katelemaan videoita ja herättelemään ajatuksia.

Kädet erilaiset

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio
Nuorisotyönohjaaja
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio