Kouluikäisten toiminta on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille pojille ja tytöille

Miten vietät vapaa-aikaasi? Miltä toiminnallisuus ja yhdessäolo muiden kanssa kuulostaa? Jos peukutat ylöspäin, niin tule mukaan kerhoihin, leireille, partioon ja muihin tapahtumiin.

Kevätkaudella kouluikäsiten toimintailapäivään ja iltakehoihin voit ilmottautua. Kerhojen aloituspäivämäärä ei ole tiedossa. Kerhojen aloituksesta ilmoitamme ilmoittautuneille sähköpostitse. Kerhoihin ovat tervetulleita kouluikäiset lapset ja nuoret. Kerhoihin on ilmoittautuminen.  

Kukin iltakerho kokoontuu kerran viikossa ja ne sisältävät monipuolista toimintaa, sekä tutustumista kristinuskon perusasioihin ja kirkkovuoden kulkuun yhteisissä hartaushetkissä. Vetäjinä toimivat 2 – 3 koulutettua kerhonohjaajaa. Kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen. Koulujen loma-aikoina sekä kiirastorstaina 1.4. ei kerhot kokoonnu.  Iltakerhojen kevätkausi päättyy 22.4. Kouluikäisten toimintailtapäivä päättyy 6.5.

Kerhoista löydät tarkemmin tietoa Kouluikäisten kerhot -sivulta.

Leireistä ja muista tapahtumista on lisätietoa kouluikäisten leirit ja muut tapahtumat sivullaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Aamunajatus

Kuopion seurakunnat julkaisivat lyhyitä Aamunajatus -videoita katseltaviksi. Yllä olevasta linkistä pääset katelemaan videoita ja herättelemään ajatuksia.

Puuhakasseja perheen yhteisiin hetkiin tai kouluikäiselle omaksi tekemiseksi

Puuhakassi sisältää erilaista tekemistä, kuten askartelua, tarinaa, värityskuvia ja jotain yllättävää. Ilmoitamme, kun seuraavat puuhakassit on saatavilla.

 

Kädet erilaiset

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio
Nuorisotyönohjaaja
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio