Saarnahautomo

Syvennymme seuraavan sunnuntain evankeliumitekstiin. Ensin luemme tekstin  yhdessä, kukin hiljentyy sen äärellä 20 minuuttia, jonka jälkeen saa jakaa tekstin herättämät mielikuvat, puhuttelun, kysymykset ja ajatukset, ja muut eivät kommentoi tai keskeytä. Ennen loppurukousta keskustellaan toisiamme kunnioittaen. Mukana seurakunnan pappi. Kesto 1 h.

Keskiviikkoisin klo 16 Suokatu 22 B, 4.kerros. Liity joukkoon: piiri on avoin kaikille seurakuntalaisille!

Raamattu- ja rukouspiiri

Kevätkaudella 22 raamattu- ja rukouspiiri kokoontuu perjantaisin parillisilla viikoilla klo 13-14.30 Mäntytuvalla, Lönnrotinkatu 32. Piiristä vastaavat vuorotellen seurakunnan omat papit. Keskitymme Markuksen evankeliumiin. Ota oma Raamattu mukaan. Lopun rukousryhmistä yksi on hiljaisen rukouksen ryhmä. 26.8., 9.9., 23.9., 7.10., 4.11., ja 18.11. Huom.! Syyslomaviikolla 42, eli 21.10. raamattupiiri ei kokoonnu. Tervetuloa! 

Miesten piiri

Miesten piiri on kokoontunut Pyhän Johanneksen kirkolla koko kirkon olemassaolon ajan kevät- ja syyskaudella kuukausittain. Ohjelmassa on kahvien lisäksi tulevan sunnuntain evankeliumin läpikäyntiä ja samalla keskustelua ajankohtaisista aiheista. Piiri on avoin kaikille miehille. Tärkeintä on keskustelu ja toisten ajatusten hyväksyminen, vaikka ne olisivatkin omista tulkinnoista poikkeavia. Piiri kokoontuu jälleen keväällä kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 18 18.1., 15.2., 15.3. ja 12.4. Tule mukaan!

Muuta

Sivun oikeassa ylälaidassa on valikko Tutki uskoa, jonka alta löydät sivun Hengellinen pohdiskelu. Se sisältää hyviä linkkejä ja ohjeita omaan rukouselämään. Kannattaa tutustua.

Ota rohkeasti yhteyttä seurakuntamme työntekijöihin sielunhoidollisissa kysymyksissä puhelimitse tai sähköpostilla. Voit jättää seurakuntamme papeille myös esirukouspyynnön vaikkapa tekstiviestillä. 

Nainen lukee raamattua, enkelikynttilä palaa taustalla.
Kuva: Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio

Ota yhteyttä

Rovastikuntapastori, ympäristövastaava
Männistön seurakunta
Ampujanpolku 2
70460 Kuopio