Saarnahautomo

Syvennymme seuraavan sunnuntain evankeliumitekstiin. Luemme tekstin rauhassa ignatiaaniseen tapaan ja keskustelemme sen pohjalta.

Keskiviikkoisin klo 16 Pyhän Johanneksen kirkolla. Liity joukkoon: piiri on avoin kaikille seurakuntalaisille!

Raamattu- ja rukouspiiri

Kevätkaudella 22 raamattu- ja rukouspiiri kokoontuu parillisten viikkojen torstaisin klo 13-14.30 A-aulassa. Piiristä vastaavat vuorotellen seurakunnan omat papit. Keskitymme Markuksen evankeliumiin. Ota oma Raamattu mukaan. Lopun rukousryhmistä yksi on hiljaisen rukouksen ryhmä. 27.1., 10.2., 24.2., 10.3., 24.3. ja 7.4.

Miesten piiri

Miesten piiri on koontunut Pyhän Johanneksen kirkolla vuosikymmenten ajan. Jos olet kiinnostunut kristillisestä uskosta ja vapaasta keskustelusta tulevan sunnuntain evankeliumin äärellä, piiri on juuri sinulle! Piiriä vetää pastori Heikki Hyvärinen. Kokoontuminen seurakuntasalissa kerran kuussa keskiviikkoisin. Kevään  kokoontumiset ovat (19.1. koronan vuoksi peruttu), 16.2. ja 16.3.

Muuta

Sivun oikeassa ylälaidassa on valikko Tutki uskoa, jonka alta löydät sivun Hengellinen pohdiskelu. Se sisältää hyviä linkkejä ja ohjeita omaan rukouselämään. Kannattaa tutustua.

Ota rohkeasti yhteyttä seurakuntamme työntekijöihin sielunhoidollisissa kysymyksissä puhelimitse tai sähköpostilla. Voit jättää seurakuntamme papeille myös esirukouspyynnön vaikkapa tekstiviestillä. 

Nainen lukee raamattua, enkelikynttilä palaa taustalla.
Kuva: Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio

Ota yhteyttä

Rovastikuntapastori, ympäristövastaava
Männistön seurakunta
Ampujanpolku 2
70460 Kuopio