Bibliodraamaryhmä

Tule eläytymään Raamatun maailmaan ja sen henkilöihin bibliodraaman keinoin! Bibliodraamaohjaaja, pastori Heikki Hyvärinen ohjaa työskentelyä Metodistikirkolla, Puusepänkatu 7. Ryhmä kokoontuu Kuopion Pipliaseuran merkeissä ja on avoin kaikille Raamatusta kiinnostuneille. Ensimmäinen kokoontuminen on 28.10. klo 18. Ilmoittautuminen sähköpostilla heikki.hyvarinen(at)evl.fi tai puhelimella 040-4848397.

Saarnahautomo

Syvennymme seuraavan sunnuntain evankeliumitekstiin. Luemme tekstin rauhassa ignatiaaniseen tapaan ja keskustelemme sen pohjalta.

Keskiviikkoisin klo 16 Pyhän Johanneksen kirkolla. Liity joukkoon.

Raamattu- ja rukouspiiri

Rovasti Toivo Pentikäinen on vetänyt piiriä muutaman vuoden. Kokoontumiset ovat olleet Pyhän Johanneksen kirkolla parillisten viikkojen maanantaisin klo 13-15. Tänä syksynä piiriä alkaa vetää Jaro Julkunen 23.8. alkaen.

Miesten piiri

Miesten piiri on koontunut Pyhän Johanneksen kirkolla vuosikymmenten ajan. Jos olet kiinnostunut kristillisestä uskosta ja vapaasta keskustelusta tulevan sunnuntain evankeliumin äärellä, piiri on juuri sinulle! Piiriä vetää pastori Heikki Hyvärinen. Kokoontuminen seurakuntasalissa kerran kuussa keskiviikkoisin. Syksyn kokoontumiset ovat 15.9., 13.10. ja 10.11.

Mäntytupa

Asukastupa Mäntytupa on osoitteessa Kalevalankatu 23 A 1 (entisen Männistön apteekin liiketila) aloitti toiminnan vuoden 2019 alussa. Tupa on avoinna arkisin klo 8-14. Kesätauko on 24.6. - 15.8.2021.

Mäntytuvalle voi tulla kahville (maksu 40 senttiä), lukemaan päivän lehdet (Savon Sanomat ja Helsingin sanomat) tai muuten vain jutustelemaan. Männistön seurakunnan vastuupäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. Silloin on yleensä paikalla diakoni Paula Vartiainen tai pastori Heikki Hyvärinen. Perjantaisin klo 13 siellä pidetään virrenveisuuta, raamatunkukua, rukousta ja pientä puhetta sisältävä hartaus. Tiistait ja torstait ovat Kuopion kaupungin vastuulla. Tuvalla toimii myös vapaaehtoisia vastuunkantajia.

Muuta

Sivun oikeassa ylälaidassa on valikko Tutki uskoa, jonka alta löydät sivun Hengellinen pohdiskelu. Se sisältää hyviä linkkejä ja ohjeita omaan rukouselämään. Kannattaa tutustua.

Ota rohkeasti yhteyttä seurakuntamme työntekijöihin sielunhoidollisissa kysymyksissä puhelimitse tai sähköpostilla. Voit jättää seurakuntamme papeille myös esirukouspyynnön vaikkapa tekstiviestillä. 

Nainen lukee raamattua, enkelikynttilä palaa taustalla.
Kuva: Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio

Ota yhteyttä

Kappalainen
Männistön seurakunta
Ampujanpolku 2
70460 Kuopio