Saarnahautomo

Syvennymme seuraavan sunnuntain evankeliumitekstiin. Luemme tekstin rauhassa ignatiaaniseen tapaan ja keskustelemme sen pohjalta.

Keskiviikkoisin klo 18 Pyhän Johanneksen kirkolla. Liity joukkoon.

Raamattu- ja rukouspiiri

Rovasti Toivo Pentikäinen jatkaa raamattu- ja rukouspiirin vetämistä korona-tauon jälkeen. Kokoontumiset Pyhän Johanneksen kirkolla parillisten viikkojen maanantaisin klo 13-15 14.9. alkaen. Tule mukaan.

Miesten piiri

Miesten piiri on koontunut Pyhän Johanneksen kirkolla vuosikymmenten ajan. Jos olet kiinnostunut kristillisestä uskosta ja vapaasta keskustelusta tulevan sunnuntain evankeliumin äärellä, piiri on juuri sinulle! Piiriä vetää pastori Heikki Hyvärinen. Kokoontuminen seurakuntasalissa keskiviikkoisin 9.9.; 7.10. ja 4.11. klo 18-20. 

Mäntytupa

Asukastupa Mäntytupa osoitteessa Kalevalankatu 23 A 1 (entisen Männistön apteekin liiketila) aloitti toiminnan vuoden 2019 alussa. Korona-tauon jälkeen se on jälleen auki arkisin klo 8-14. Päivittäisiä kävijöitä on yli 100. Mäntytuvalle voit tulla kahville (maksu 40 senttiä), lukemaan päivän lehdet (Savon Sanomat ja Helsingin sanomat), toimimaan tietokoneella (johon saat opastusta) tai muuten vain jutustelemaan. Männistön seurakunnan vastuupäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. Silloin on yleensä paikalla myös diakoni Paula Vartiainen tai pastori Heikki Hyvärinen. Tiistait ja torstait ovat Kuopion kaupungin vastuulla. Tuvalla toimii myös vapaehtoisia vastuunkantajia. Hartaushetki on perjantaisin klo 13.

Muuta

Sivun oikeassa ylälaidassa on valikko Tutki uskoa, jonka alta löydät sivun Hengellinen pohdiskelu. Se sisältää hyviä linkkejä ja ohjeita omaan rukouselämään. Kannattaa tutustua.

Ota rohkeasti yhteyttä seurakuntamme työntekijöihin sielunhoidollisissa kysymyksissä puhelimitse tai sähköpostilla. Voit jättää seurakuntamme papeille myös esirukouspyynnön vaikkapa tekstiviestillä. 

Nainen lukee raamattua, enkelikynttilä palaa taustalla.
Kuva: Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio

Ota yhteyttä

Kappalainen
Männistön seurakunta
Ampujanpolku 2
70460 Kuopio