Perhekerhot

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Perhekerhossa on kynttilähetki, pientä aamupalaa ja ohjelmaa sekä seuraa niin leikkeihin kuin keskusteluihinkin.  Toiminta on maksutonta eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen.

  • Neulamäen kirkko (Vesurikuja 4) keskiviikkoisin klo 9 –11. Ohjaajat Krista Heikkinen ja Risto Voutilainen.
  • Särkiniemen kerhotila (entinen kirjastotila, Särkiniementie 4) tiistaisin klo 9.30–11. Ohjaajat Rosa Pirskanen ja Marja Vehviläinen.
  • Lehtoniemen kerhotila (Lehtoniementie 107) keskiviikkoisin klo 9.30–11.30. Ohjaajat Rosa Pirskanen ja Marja Vehviläinen.

Perhekerhot kokoontuvat syyskaudella 2019 viikoilla 36- 49. Syyslomaviikolla 41 ei kerhoa. 

Vauvatupa  

Vauvatupa on tarkoitettu alle 1,5 vuotiaille ja heidän vanhemmilleen. Ohjelma on leppoista yhdessä oloa kahvikupposen äärellä. Kahvin lomassa voi jutella niin vauva-arjesta kuin muustakin samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Vauvatupaan ei tarvitse ilmoittautua, ja mukaan voi tulla missä vaiheessa vuotta tahansa.

  • Lehtoniemen kerhotila (Lehtoniementie 107) torstaisin klo 9.30–11, ohjaaja Sirpa Pesonen.

Vauvatupa kokoontuu syyskaudella viikoilla 36-49.

Perheiden kesäkahvila

Perhekahvilassa lapset ja aikuiset tapaavat toisiaan. Kesäkahvilan pääpaino on vapaalla keskustelulla ja yhdessä ololla. Lisäksi pientä tarjoilua ja kesäisiä toimintapisteitä. Kahvilaan voit tulla oman aikataulun mukaan.

  •    Lehtoniemen kerhotilat maanantaisin 3.6., 10.6., ja 17.6. klo 9.30 -13

 

Perheiden PuistoTreffit

Puistotreffeillä tapaat muita vanhempia ja lapset saavat toisistaan leikkiseuraa. Pieni ohjattu leikkituokio, ulkoleluja, kahvit ja mehut. Ohjaaja paikalla treffien ajan. Säävaraus.

  • Neulamäen "Inkkaripuisto", Pinokuja (puisto Neulamäen kirkon vieressä) maanantaisin  3.6., 10.6. ja 17.6  klo 9.30 - 11.

 

Perhekerhossa lapset saavat kerhokortin, johon saa jokainen kerta tarran.
Perhekerhossa lapset saavat kerhokortin, johon saa jokainen kerta tarran.
Lapsityönohjaaja
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio