NÄHDÄÄN MESSUSSA

Yhteisö opiskelijoille, työssäkäyville, perheellisille ja kaikille siltä väliltä oleville nuorille aikuisille!

Toimintaa ovat tervetulleita kaikki asiosta kiinnostuneet, mutta erityisesti n. 20-35-vuotiaat! Useampaan, myös lastenkin kanssa voi tulla! Peli-iltoja, retkiä luontoon, nyyttäreitä, leirejä ym! Kaikenlaista on toteutettu ja tervetuloa ideoimaan lisää kasvotusten tai ryhmän somessa! Koko toiminta on lähtöisin nuorista aikuisista ja he ovat keskeisessä osassa sen toteutuksesta. Toimintaa muokkaa kävijöiden kiinnostus ja erikoisosaamiset. 

Facebook-ryhmä WhatsApp-ryhmä (lähetä viesti nuoriostyönohjaaja Anton Bergille)

Ajankohtaiset tapahtumat (säännölliset tapahtumat, leirit ym.) löydät tapahtumakalenterista. Kootusti löydät alta Mitä toimintaa on? -valikosta

"NÄHDÄÄN MESSUSSA" nimi sai alkunsa keväällä 2016, kun nuoret aikuiset kokoontuivat ideoimaan mitä toimintaa voisi olla n. 20-35-vuotiaille seurakunnassa. Monia ideoita heiteltiin, mutta yksinkertaisimmalla aloitettiin, eli vapaamuotoisista tapaamisesti sunnuntaijumalanpalvelusten jälkeen. Nämä sunnuntaitapaamiset ovat kehittyneet arkipäivien erilaisiksi toiminnoiksi ja satunnaisiksi sunnuntaikokoontumisiksi. Kuitenkin edelleen toiminnan nimi muistuttaa siitä mikä saa meidät kokoontumaan - halu lähestyä Jumalaa ja toisiamme!

Rentoa meininkiä Jeesusta unohtamatta!

Edessä puinen risti ja taustalla leiriläiset muodostaneet itsestään ristin nurmikentälle.
Kevään 2017 nuorten aikuisten leiri Rytkyllä
Nuorisotyönohjaaja
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio