Hiljaisuuden talo -illat

Hiljaisuuden talo -illat saivat alkunsa siitä prosessista, jota elettiin toukokuussa 2013 järjestettyjen Kuopion Kirkkopäivien Hiljaisuuden talon valmistamiseksi. Teemana oli "Kun me yhdessä kuuntelemme Jumalaa, hän avaa meille tien".

Illoissa opettelemme yhdessä kuuntelemaan Jumalaa. Aloitamme yhteisellä yksinkertaisella teehetkellä ja alkuhiljentymisellä. Sen jälkeen kukin saa sanoittaa, mistä tulee.

Iltojen sisältöön kuuluu hetki Raamatun äärellä tai teemailtoja. Illat tarjoavat hiljaisuutta; Jumalan, toistemme ja itsemme kuuntelemista; jakamista ja yhteyttä. Kokoontumiset ovat kaikille avoimia.

Hiljaisuuden talo -illat syksyllä 2021

 

Huomioimme koronatilanteen ja voimassaolevat kokoontumisrajoitukset. Tiedot tulevista Hiljaisuuden talo -illoista päivittyvät alle.

Kerran kuukaudessa maanantaisin klo 18 - 19.30

ma 13.9. Luomakunnan yhteydessä. Pyhiinvaellus. Lähtö Poukaman leirikeskuksesta (Poukamantie 105). Elli-Maija Laaksamo ja Sirpa Saarela.


ma 11.10. Eristettynä yhteydessä. Yhteys alkuseurakunnan kanssa. Raamattumietiskely. Peter Sorjonen-Ward ja Sisko Laitinen. 


ma 8.11. Pyhien yhteydessä. Hautausmaakävely. Pyhän Pietarin kappeli (Siunauskappelintie 3). Tarja Säynevirta ja Marja Leena Virolainen.


ma 13.12. Välittämisen ilo. Maailmanlaajan Kristuksen kirkon yhteydessä. Anna Väätäinen, Sisko Laitinen. Osallistuminen ainoastaan Teams-yhteydellä. Tiedot ilmoittautumisesta päivitetään tälle sivulle lähempänä.
 

Ota yhteyttä

Elli-Maija Laaksamo
p. 040 5055 936

Sisko Laitinen
p. 040 5055 633

Kuva: Ariela Toivanen
Hiljaisuuden talossa. Kuva: Seija Rytkönen

Hiljaisuuden talon rukous
Läsnäoleva Jumala
Kun me yhdessä kuuntelemme Sinua,
Sinä avaat meille tien.
 
Kristus ystävämme
rohkaise askeleemme
rakkauteen,
kohtaamisiin,
iloon ja yksinkertaisuuteen
kunnioituksen, vieraanvaraisuuden ja sovituksen hengessä.
Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä.
Aamen.