Hiljaisuuden talo -illat

Hiljaisuuden talo -illat saivat alkunsa siitä prosessista, jota elettiin toukokuussa 2013 järjestettyjen Kuopion Kirkkopäivien Hiljaisuuden talon valmistamiseksi. Teemana oli "Kun me yhdessä kuuntelemme Jumalaa, hän avaa meille tien".

Illoissa opettelemme yhdessä kuuntelemaan Jumalaa. Aloitamme yhteisellä yksinkertaisella teehetkellä ja alkuhiljentymisellä. Sen jälkeen kukin saa sanoittaa, mistä tulee.

Iltojen sisältöön kuuluu hetki Raamatun äärellä tai teemailtoja. Illat tarjoavat hiljaisuutta; Jumalan, toistemme ja itsemme kuuntelemista; jakamista ja yhteyttä. Kokoontumiset ovat kaikille avoimia.

Hiljaisuuden talon illat keväällä 2021

 

Hiljaisuuden talon illat toteutetaan (ellei toisin mainita) Kuopion Vanhassa Pappilassa (Kuninkaankatu 12) kerran kuukaudessa, maanantai-iltaisin klo 18. Lisätietoa tapahtumista tarkemmin myöhemmin. Seurakuntien kokoava toiminta on tauolla 21.1.2021 saakka. Huomioithan, että muuttuvan koronatilanteen takia ilmoitettuihin tietoihin voi tulla muutoksia.

Ma 22.2. klo 18
Pysykää minun rakkaudessani.

Raamattumietiskely Joh. 15: 1 - 17.
Sisko Laitinen ja Anna Väätäinen.

HUOM! Hiljaisuuden talo –ilta (ainoastaan) verkossa. Osallistu Hiljaisuuden talo –iltaan Teamsin kautta oman kotialttarisi ääreltä – tai missä oletkaan!
Teams-sovellus on ilmainen ja toimii selaimella. Osallistumista varten tarvitset vain laitteen, jossa on toimiva nettiyhteys ja mielellään kamera.
Ilmoittaudu pe 19.2.2021 mennessä: anna.vaatainen@evl.fi. Kirjoitathan sähköpostiviestin otsikoksi "Ilmoittautuminen: Hiljaisuuden talo -ilta 22.2.2021". Ilmoittautuneille lähetetään viimeistään ma 22.2. osallistumislinkki Teams-tilaisuuteen.

ma 29.3. klo 18

Jeesuksen rakkautta vuotava sydän.
Hiljaisen viikon kuvameditaatio.

Salla Tyrväinen.

 

ma 19.4. klo 18

Rakkauden palava liekki.

Pieni pyhiinvaellus Ylösnousseen seurassa.

Sirpa Saarela ja Tarja Säynevirta.

 

ma 17.5. klo 18

Suurin niistä on rakkaus.
Rukousmaalaus.

Heidemarie Hillebrecht.

 

Ota yhteyttä

Elli-Maija Laaksamo
p. 040 5055 936

Sisko Laitinen
p. 040 5055 633

Kuva: Ariela Toivanen
Hiljaisuuden talossa. Kuva: Seija Rytkönen

Hiljaisuuden talon rukous
Läsnäoleva Jumala
Kun me yhdessä kuuntelemme Sinua,
Sinä avaat meille tien.
 
Kristus ystävämme
rohkaise askeleemme
rakkauteen,
kohtaamisiin,
iloon ja yksinkertaisuuteen
kunnioituksen, vieraanvaraisuuden ja sovituksen hengessä.
Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä.
Aamen.