Syntymäpäivät (Poikkeusaikana ei juhlia)

Männistön seurakunta kutsuu merkkipäiviään viettäviä seurakuntalaisia yhteisiin syntymäpäiväjuhliin neljännesvuosittain. Kutsu tulee kotiin 70-, 75-, 80-, 85-, 90-vuotiaille sekä kaikille yli 90-vuotiaille.

Mikäli päivänsankari ei terveydentilastaan tai muusta esteestä johtuen pääse syntymäpäiväjuhliin, seurakunnan työntekijä voi pyydettäessä tulla tervehtimään häntä myös kotiin.

Retket ja leirit 

Maiseman vaihto tekee hyvää toisinaan itse kullekin. Seurakunnan leirikeskukset on varustettu hyvin vastaanottamaan monen ikäisiä leiriläisiä ja vierailijoita. Männistön seurakunnan diakoniatyö järjestää vuosittain yksin tai yhteistyössä muiden seurakuntien kanssa eläkeläisten, omaishoitajien ja perheiden retkiä ja leirejä. Eläkeläisten leiri on kesällä, retkipäivät ja perheiden leirit ovat syys- ja kevätkauden aikana.

Leirille ja retkelle lähtevät on tapaturmavakuutettu seurakunnan puolesta. Lähtijän tulee ilmoittautumisen yhteydessä jättää omien yhteystietojensa lisäksi tieto terveydentilastaan ja lääkityksestään sekä lähiomaisensa yhteystiedoista.

Retkistä ja leireistä ilmoitetaan Kirkko ja koti -lehdessä.

Kimppu punaisia ruusuja.
Kuva: Pixabay

Ota yhteyttä

Diakoni
Männistön seurakunta
Ampujanpolku 2
7060 Kuopio