Alakouluikäisille

Lapsikuoro (Kallaveden kirkko )

(ala-asteikäisille tytöille ja pojille)

Kuoron harjoitukset keskiviikkoisin alkaen ke 14.8.2019 klo 17–18 Kallaveden kirkossa . Uudet ja entiset kuorolaiset tervetulleita.

Kuoronjohtajana Mari Vuola-Tanila: puh. 040 4848 368 tai mari.vuola-tanila@evl.fi

 

 

Karttulan lapsikuoro

Lapsikuoro alakoululaisille torstaisin klo 15.15  Karttulan seurakuntakodilla, Kissakuusentie 14. Kaikki laulavaiset lapset ovat tervetulleita! Vetäjä kanttori Anne Keränen.

 

Lapsikuoro Ilon Säteet (Maaninka) 

Lapsikuoro Ilon Säteet on tarkoitettu 1.- 4 . luokkalaisille. Kuorossa opetellaan kivoja lauluja ja laululeikkejä sekä päästään kokeilemaan esiintymistä ja ihmisten edessä laulamista turvallisesti ryhmän mukana. Samalla opitaan laulutekniikan perusteita ihan vaivihkaa. Innokkailla on mahdollista kokeilla myös solistin tehtäviä bändin säestyksellä.

Kuoro avustaa messuissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Se tekee säännöllisesti retkiä ja esiintymismatkoja sekä pitää leirejä. Ilon Säteet kokoontuu Maaninkatalon salissa keskiviikkoisin klo 15-16. Toiminta on maksutonta. Ilon Säteet toimii yhteistyössä kansainvälisen King´s Kids -järjestön kanssa. Kuoro laulaa Maaningan seurakunnan julkaisemalla gospel-juhlalevyllä Maailman Valkeus (2014) sekä uudemmalla Sinua katsomaan -äänitteellä (2017). Levyjä voi ostaa kuoron tukemiseksi Kallaveden seurakunnan virastosta. Kuoroon ilmoittautumiset: kanttori Talvikki Attila-Pekonen puh. 040 4848 358. Tervetuloa ilosta säteilevään joukkoomme!

MusApaja (Maaninka)

MusApaja on tarkoitettu 11 – 18 -vuotiaille. Siellä opetetaan äänenkäytön perusteita ja vahvistetaan omaa lauluääntä. Laulutaidoksi riittää, jos osaa laulaa ”Paljon onnea vaan”.  Mahdollisuus myös esiintymisiin ja solistina toimimiseen. Lauletaan muun muassa riparilauluja. Toiminta on maksutonta kuin myös välipala, jota on tarjolla ilmoittautuneille ennen harjoituksia. MusApaja toimii yhteistyössä kansainvälisen King´s Kids -järjestön kanssa. Harjoitukset Maaninkatalon salissa keskiviikkoisin  klo 16.15. - 17.15.  MusApaja laulaa uudella Sinua katsomaan -äänitteellä (2017). Levyä voi ostaa kuoron tukemiseksi Kallaveden seurakunnan virastosta. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä kanttori Talvikki Attila-Pekoseen puh. 040 4848 358. Tule mukaan rentoon meininkiin yksin tai kaverisi kanssa!

Eskarimuskari (Maaninka)

Eskarimuskari on tarkoitettu 5-7-vuotiaille. Muskarissa lapsi oppii musiikin perusteita laulun ja leikin keinoin; rytmiä, omaan lauluääneen tottumista, kuuntelemista ja soittamisen alkeita. Apuna opetuksessa käytetään afrikkalaisia rumpuja, rytmisoittimia, kanteleita sekä musiikkiliikuntaa. Eskarimuskari kokoontuu torstaisin klo 12 – 12.45 Maaninkajärven koulun musiikkiluokassa . Opettajana toimii MuM, musiikkipedagogi, kanttori Talvikki Attila-Pekonen. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: talvikki.attila-pekonen@evl.fi   tai 040 4848 358.

Bändikoulu (Maaninka)

Bändikoulu on tarkoitettu 9 – 18 –vuotiaille ja kokoontuu torstaisin klo 15 – 17 Maaninkatalon väestönsuojan bänditilassa. Soittimet: rummut, kitara, basso, sähköpiano. Opettajana Mikko Huttunen. Opetus on maksutonta. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: talvikki.attila-pekonen@evl.fi   tai 040 4848 358. Tule aloittamaan uusia harrastus tai hiomaan vanhoja taitoja!

Käsikellokerhot

Torstaisin klo 17.00–18.00  Kallaveden kirkolla. Uudet alakouluikäiset soittajat tervetuloa. Vetäjä kanttori Richard Nicholls.

 

Sydämellä –lauluryhmä (Maaninka)

Sydämellä –lauluryhmä on on tarkoitettu kaikenikäisille laulamisesta kiinnostuneille.

Sydämellä kokoontuu maanantaisin klo 17 – 18 Maaninkatalon salissa. Ryhmää ohjaa Marjut Niemelä, puh. 040 5836511.

 

 

 

 

 

 

 

 

Soittaja
Kuva: Eija Räsänen
Kanttori (Maaningan alue)
Kallaveden seurakunta
Maaningantie 32
71750 Maaninka
Kanttori (Karttulan alue)
Kallaveden seurakunta
Kissakuusentie 14
72100 Karttula
Kanttori
Kallaveden seurakunta
Rauhalahdentie 21
70780 Kuopio

Musiikkityön työalavastaava

Kanttori
Kallaveden seurakunta
Rauhalahdentie 21
70780 Kuopio