Alakouluikäisten lapsikuorot

Kallaveden kirkko

Kuoron harjoitukset keskiviikkoisin alkaen klo 17–18 Kallaveden kirkolla (Rauhalahdentie 21). Tervetuloa mukaan uudet ja entiset kuorolaiset! Kuoronjohtajana toimii kanttori Mari Vuola-Tanila, p. 040 4848 368 tai mari.vuola-tanila@evl.fi. 

Lapsikuoro Ilon Säteet (Maaninka)

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 15 - 16 Maaninkatalon salissa. Ilon Säteet -lapsikuoroon voi tulla 6 - 14 -vuotiaat lapset ja nuoret. Kuorossa opetellaan eri tyylisiä lauluja ja joskus niihin koreografioita. Siellä opitaan äänenmuodostuksen perusteita, tutustuaan omaan ääneen ja harjoitellaan esiintymistaitoja. Kuoro avustaa messuissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Se tekee säännöllisesti retkiä ja esiintymismatkoja sekä pitää ikimuistoisia leirejä.Toiminta on maksutonta. Ilon Säteet toimii yhteistyössä kansainvälisen King´s Kids -järjestön kanssa. Lisätietoja kuoron toiminnasta antaa vs.kanttori Annuliina Ikäheimo, p. 040 4848 541 tai annuliina.ikaheimo@evl.fi.

HUOM ! Viikolla 42 emme pidä kuoroharjoituksia syyslomasta johtuen.

Tiesitkö, että kuoro laulaa Maaningan seurakunnan julkaisemalla gospel-juhlalevyllä Maailman Valkeus (2014) sekä uudemmalla Sinua katsomaan -äänitteellä (2017)? Voit ostaa levyjä kuoron toiminnan tukemiseksi Kallaveden seurakunnan virastosta.

 

Kädet pianonnäppäimille
Kuva: Eija Räsänen

Ota yhteyttä

Kanttori
Kallaveden seurakunta
Rauhalahdentie 21
70780 Kuopio

Musiikkityön työalavastaava

Kanttori
Kallaveden seurakunta
Rauhalahdentie 21
70780 Kuopio
Kanttori
Kallaveden seurakunta
Kissankuusentie 14
72100 Karttula

Karttulan alue