Laulaminen on sydänten välistä viestintää

Puijon seurakunnan musiikkityö tähtää vahvasti jumalanpalveluselämän rikastuttamiseen. Seurakunnan aktiiviset kuorot ja lauluryhmät ovat merkittävässä roolissa jumalanpalvelusmusiikin toteuttamisessa. Musiikkityön tavoitteena on tarjota kaikille halukkaille toimintaa ja ennen kaikkea mahdollisuus toteuttaa kutsumustaan seurakunnan toiminnassa.

Pyrimme yhdessä luomaan musiikin keinoin kotoisia tilanteita, joihin jokaisella on mahdollisuus tuoda laulun ja soiton lahjansa kaikkien iloksi. Olet tervetullut osallistumaan satunnaisesti erilaisiin tilaisuuksiin tai liittymään mukaan säännölliseen toimintaan.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, etsimme sinulle paikan, jossa musisoida seurakunnassa.

Puijon kamarikuoro

harjoittelee keskiviikkoisin klo 18.00 - 20.00 Palvelutalo Lepolan salissa. Kuoroa johtaa Outi Keskisipilä.  Kamarikuoro laulaa monipuolista ja haasteellista kirkkomusiikkia omissa konserteissaan ja Puijon seurakunnan messuissa. Kuoro on tarkoitettu kokeneille, nuotinlukutaitoisille laulajille.

Puijon kirkkokuoro

harjoittelee torstaisin 4.9. alkaen klo 17.30 - 19.00 RAJALAN KOULUN SAARELA SALISSA. Kuoro on tarkoitettu kaikenikäisille laulamisesta kiinnostuneille. Laulamme sekä uudenpaa että vanhempaa eri tyylilajien kirkkomusiikkia - tule rohkeasti mukaan. Kuoro laulaa säännöllisesti Puijon seurakunnan messuissa. Kuoroa johtaa Janne Saarelainen.

Lauluryhmä Verso

Johtajana Erkki Pesonen p. 050 5831399. Ryhmä laulaa gospel-musiikkia Puijon seurakunnan tilaisuuksissa projektiluontoisesti.

 

Kirkkomuskari 23.8.-13.12.2019 Puijon kirkolla Taivaanpankontie 3

Ryhmä 1: 2-3 vuotiaat klo 9.30 - 10.15
Ryhmä 2: 0-1 vuotiaat klo 10.15 – 11.00

Molempiin ryhmiin otetaan enintään 12 lasta aikuisen kanssa. Kirkkomuskarissa vietetään mukavia hetkiä laulellen, soitellen, lorutellen ja leikkien yhdessä. Muskarissa tutustaan uusiin ja perinteisiin lastenlauluihin sekä lasten virsiin. Kirkkomuskarin tavoitteena on musiikillisten elämysten lisäksi tukea lapsen kasvua ja kehitystä ja tukea vanhempia heidän kristillisessä kasvatustehtävässään. Kirkkomuskarin maksu on 75 €/lapsi, sisarukset 50 €. Ryhmiä ohjaavat varhaisiän musiikkikasvattaja Mirja Juvonen ja lastenohjaaja Tuula Pitkänen.

Ilmoittautuminen viimeistään 30.9.2019

HUOM! Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja Mirja Juvoselta p. 050 4634831, mirja.juvonen@kuopionkonservatorio.fi

 

 

Soittimet
Kanttori
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio
kanttori
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio