Laulaminen on sydänten välistä viestintää

Puijon seurakunnan musiikkityö tähtää vahvasti jumalanpalveluselämän rikastuttamiseen. Seurakunnan aktiiviset kuorot ja lauluryhmät ovat merkittävässä roolissa jumalanpalvelusmusiikin toteuttamisessa. Musiikkityön tavoitteena on tarjota kaikille halukkaille toimintaa ja ennen kaikkea mahdollisuus toteuttaa kutsumustaan seurakunnan toiminnassa.

Pyrimme yhdessä luomaan musiikin keinoin kotoisia tilanteita, joihin jokaisella on mahdollisuus tuoda laulun ja soiton lahjansa kaikkien iloksi. Olet tervetullut osallistumaan satunnaisesti erilaisiin tilaisuuksiin tai liittymään mukaan säännölliseen toimintaan.

 

HUOM! Kuorotoiminta on toistaiseksi tauolla

Ota halutessasi yhteyttä meihin kanttoreihin, kerromme lisää.

Puijon kamarikuoro

harjoittelee keskiviikkoisin klo 18.00 - 20.00 Palvelutalo Lepolan salissa. Kuoroa johtaa Outi Keskisipilä.  Kamarikuoro laulaa monipuolista ja haasteellista kirkkomusiikkia omissa konserteissaan ja Puijon seurakunnan messuissa. Kuoro on tarkoitettu kokeneille, nuotinlukutaitoisille laulajille.

Puijon kirkkokuoro

harjoittelee torstaisin 4.9. alkaen klo 17.30 - 19.00 RAJALAN KOULUN SAARELA SALISSA. Kuoro on tarkoitettu kaikenikäisille laulamisesta kiinnostuneille. Laulamme sekä uudenpaa että vanhempaa eri tyylilajien kirkkomusiikkia - tule rohkeasti mukaan. Kuoro laulaa säännöllisesti Puijon seurakunnan messuissa. Kuoroa johtaa Janne Saarelainen.

Lauluryhmä Verso

Johtajana Erkki Pesonen p. 050 5831399. Ryhmä laulaa gospel-musiikkia Puijon seurakunnan tilaisuuksissa projektiluontoisesti.

 

 

Soittimet