Ajankohtaista toimintaa perheille

Tuunaa kakku Äidille 

Kevään koittaessa päästään jälleen tuunaamaan oma kakku äidille äitienpäiväksi. Lauantaina 11.5. klo 13-15 kokoonnumme seurakuntasalissa kakkujen äärelle. Halutessaan voi tehdä myös kortin. Ilmoittautuminen tilaisuuteen on 19.4.-2.5. (tai niin kauan kuin paikkoja riittää) oheisen linkin kautta. Tilaisuus on maksuton. 

Lapsiparkki

Lapsiparkki kokoontuu kevään aikana 24.4. klo 16.30-18.30. Iltaan on ennakkoilmoittautuminen Paula-lastenohjaajalle p. 040 4848 266. Ilta täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Parkki on tarkoitettu 2 vuotta täyttäneille, alle kouluikäisille lapsille.

 

Perheleiri Hirvijärven leirikeskuksessa

Suuntaamme leirikeskukseen perheleirille 17.-19.5. Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä 30.4. mennessä. Mukana leirillä Kirsi-pappi ja Paula-lastenohjaaja. 

 

Kesis retkeillen 6-9-vuotiaille

Kesis on kesätoimintaa 6–9-vuotiaille. Kesis-päivän toiminta-aika on klo 10–14. Toiminta on maksutonta, mutta mukaan tarvitaan omat eväät ja säänmukainen ulkoiluvaatetus. Tieto kesispaikasta lähetetään huoltajan sähköpostiin viikolla 19. Tuomiokirkkoseurakunta järjestää kesistoimintaa 3.-6.6. ja 10.-13.6. 

Kesispaikat jaetaan vasta ilmoittautumisen jälkeen. Jos kaikki eivät mahdu ryhmään, etusijalla on kirkkoon kuuluminen, ikäjärjestys vanhimmasta nuorempaan ja ilmoittautumisaika. Ilmoittautumaan pääset tästä 18.4. saakka. 

Koululaisten Ilttis ja Hengaillaan -kerhot

Ilttis on tarkoitettu 1.-3. luokkalaisille. Kerho kokoontuu maanantaisin alkaen 22.1. klo 12-15. Hengaillaan-kerho kutsuu koolle 4.-6. luokkalaisia tiistaisin klo 13-15.30 alkaen 23.1. Kerhoon ilmoittaudutaan koko keväälle. Ilmoittautuminen on edellytys kerhossa käymiselle. Ilmoittautumisen yhteydessä huoltaja käy yhdessä lapsen kanssa läpi kerhon pelisäännöt. Ilmoittautumisella kerhoon hyväksytään myös yhteiset pelisäännöt. Ilmoittautumisen tekemisen jälkeen lapsi voi käydä kerhossa niin usein kuin haluaa tai miten tilaa kerhossa on. Lisätietoja antaa kerhon ohjaajat Elina Hakkarainen 040 4848 251 ja  Paula Raatikainen 040 4848 266 / etunimi.sukunimi@evl.fi.

Tästä ilmoittautumaan.

Lasten sururyhmä

Lasten sururyhmä on tarkoitettu noin 5-9-vuotiaalle lapselle, jonka läheinen on kuollut. Ryhmässä lapsi saa käsitellä turvallisesti kohtaamaansa surua leikkien, taiteen ja tunteiden avulla. Tärkeä osa sururyhmän työskentelyä on myös katseiden kääntäminen tulevaisuuteen. Iltapala tarjotaan lapsille jokaisella kokoontumiskerralla. Lapsen läheisen kuolemasta olisi hyvä olla kulunut ryhmän alkaessa vähintään 6 kuukautta.

Seuraava sururyhmä kokoontuu keväällä 2025. 

Lapsen suruasioissa voit olla yhteyksissä sururyhmän ohjaajiin Paula Raatikainen; paula.raatikainen@evl.fi / 040 4848 266 tai Taina Kuosmanen-Kangas; taina.kuosmanen-kangas@evl.fi. 

Koululaisten kerhot

Koululaisten kerhoihin pääset tutustumaan täältä.

Pariskuntien ilta 

Seuraavat pariskuntien illat kokoontuvat jälleen syksyllä.

 

 

Hiekkalaatikko, jossa hiekkaleluja.
Postitalon sisäpihalta löytyy pieni leikkipaikka lapsille.