Uutisia Kuopion seurakunnista

Uutislistaukseen

kuvassa Roosteri ja kummisetä kummilapsensa kanssa Kalpan pelissä

Kummipelit jatkuvat

30.9.2019 10.45

Kuopiossa pääsee taas kummin kanssa KuPSin ja KalPan peleihin. Kumminkaa -pelit ovat sunnuntaina 6.10. KuPS–Honka klo 16.00 ja lauantaina 4.1.2020 KalPa-Ilves klo 17.00.

 

Kummipeleihin kutsutaan kummeja kummilapsineen muun muassa seurojen lipputarjouksilla. Kuopion ev.lut. seurakunnat ovat peleissä mukana järjestämässä monenlaista ohjelmaa ennen peliä ja erätauoilla.

Kirkko järjestää Kummipelejä ympäri Suomea osana Kumminkaa.fi-toimintaansa. Kummi -toiminnalla kirkko tahtoo vahvistaa läsnäoloaan kummien ja kummilasten elämässä. Yhtenä tapahtumana ovat Kummipelit.

”Kummius on elinikäinen ihmissuhde ja oman kummilapsen kanssa kannattaa viettää aikaa”, Kuopion seurakuntayhtymän nuorisosihteeri Hanna Kärsämä toteaa.

KuPS ja KalPa yhteistyössä Kummipeleissä

Kuopion pääsarjatason suurimmat urheiluseurat KuPS ja KalPa tekevät Kummipelit yhteistyössä.
”Kummipeleistä on saatu nyt kausittainen juttu Kuopion seudulla ja toivonkin että tapahtumat vain paranevat vuosi vuodelta”, KuPSin markkinointipäällikkö Tero Taipale kertoo.
”Kummipelien rakentamisessa yksi parhaita elementtejä on seurojen ja kirkon yhteistyö” kertoo KalPan markkinointi- ja tapahtumakoordinaattori Hanna Tuhkanen.

Tarkemmat tiedot Kummipeleistä ja tarjouksista löydät Liigaseurojen kotisivuilta www.kups.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja www.kalpa.fi Linkki avautuu uudessa välilehdessäja Kumminkaa.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä-sivuilta

Kuopio

KuPS – Honka su 6.10. klo 16.00 Savon Sanomat Areenalla

Kummilapsi ilmaiseksi peliin – lipunmyyntipiste stadionin portilla.
Lasten oma VIP-alue, jossa touhua ja toimintaa koko pelin ajan!
Selfieseinä, paikalla myös KalPan maskotti Ruusteri!

KalPa – Ilves la 4.1.2020 klo 17.00 Olvi Areenalla

Kummilapsi istumapaikalle vain 5 € päätykatsomoissa (tarjous 7-15-vuotiaille lapsille, normaali 10 €, liput tulevat myyntiin 1.10.2019).
Rintanappien painaminen yhdessä kummin kanssa.
Yhteiskuva kummin, Ruusterin ja KalPa-pelaajien sekä KuPS-pelaajien kanssa.
Mahdollisuus osallistua Kumminkaa-luistelukisaan erätauolla, huom. omat luistimet mukaan!

Omat kuvat voi tägätä #Kumminkaa ja samalla osallistut arvontaan.