Lisätietoa kerhoista

Alle on kuvailtu Alavan kerhojen sisältöä. Saman nimiset kerhot toimivat samalla periaatteella paikasta riippumatta. Lisätietoa saa ottamalla yhteyttä sivulla mainittuihin henkilöihin.

Kokkikerho Voileipä

Kerran viikossa kokoontuvassa kokkikerhossa pääsee kokkaamaan, pelailemaan sekä leikkimään yhdessä kerhonohjaajien ja muitten kerholaisten kanssa. Kerhohetket päätetään syömällä yhdessä tehtyä ruokaa ja hiljentymällä hartauteen. Kerhoa ohjaa neljä koulutettua nuorta. Huom! Kerhoon otetaan enintään 15 kerholaista. Kerhoon ilmoittaudutaan vk 37 netin kautta Kerhon nykyisestä tilanteesta ota yhteyttä alla mainittuihin työntekijöihin. Kerhoja on Alavan - ja Neulamäen kirkolla.

 

Sähly– ja liikuntakerho

Salibandymailoja
Kerran viikossa kokoontuva kerho tarjoaa toimintaa ja tekemistä sählyn ja liikunnallisten pelien merkeissä. Kerhohetket aloitetaan lyhyellä hartaudella, jonka jälkeen on ohjattua harjoittelua/pelaamista. Omia lajiehdotuksia voi esittää kerhokerroilla ja mielellään otetaan vastaan. Omia varusteita ei välttämättä tarvitse olla, koska kerhosta voi lainata esimerkiksi salibandymailan. Sisäpelikengät ja suojalasit ovat suositeltavia, muttei pakollisia.  Kerhoa ohjaa kaksi tai kolme koulutettua nuorta. Kerhoja on Alavan kirkolla sekä Särkiniemen -, Neulmäen- ja Martti Ahtisaaren kouluilla.

 

 

Pehmomiekkailu 


Pehmomiekkailussa miekkaillaan pehmomiekoilla kivassa porukassa. Kerran viikossa kokoontuvassa kerhossa pääsee liikkumaan toden teolla.  Kerhohetket aloitetaan lyhyellä hartaudella, jonka jälkeen on ohjattua miekkailua. Kerholla on omat miekat, mutta jos omistat oman pehmomiekan voit ottaa sen mukaan kerhoon. Kerhoa ohjaa kaksi koulutettua nuorta. Kerho toimii Alavan kirkolla.

 

 

Kuvaitaide– ja askartelukerho Piirrustuksia ja kyniä päällä

Kuvaitaide– ja askartelukerho
Kerran viikossa kokoontuva kerho tarjoaa tilan luovuuden sykkimiselle. Kerhohetkissä pääsee työstämään erilaisia taideteoksia yksin tai yhdessä ohjaajien sekä muiden kerholaisten kanssa. Tutustutaan tekemisen kautta erilaisiin taiteen välineisiin, kuten saveen, vesiväreihin ja kyniin. Kerhossa saa tuoda omia ideoitaan ja toiveitaan esille. Kerhon yhteydessä pidetään myös lyhyt hartaus. Kerhoa ohjaa kolme koulutettua nuorta. Kerho on Alavan kirkolla.

 

Monitoimikerho Palloja, kyniä ja pelejä.

Kerho on nimensä mukaisesti monipuolinen. Kerran viikossa kokoontuvassa kerhossa pääsee välillä leipomaan, askartelemaan, leikkimään ja pelailemaan yhdessä kerhonohjaajien ja muiden kerholaisten kanssa. Kerhon yhteydessä pidetään myös lyhyt hartaus. Kerhoa ohjaa kaksi koulutettua nuorta. Kerho toimii Lehtoniemen kerhotilassa.

 

 

Palloja, kyniä ja pelejä.Pelikerho

Kerran viikossa kokoontuva kerho tarjoaa toimintaa ja tekemistä eri sisäleikkien  ja  lautapelien  merkeissä. Kerhohetket aloitetaan lyhyellä hartaudella, jonka jälkeen on ohjattua pelaamista. Omia peliehdotuksia voi esittää kerhokerroilla ja mielellään otetaan vastaan. Omia pelejä voit sovitusti myös  tuoda pelattavaksi . Kerho toimii Neulamäen kirkolla.

Ota yhteyttä

Jukka Korhonen
Nuorisotyönohjaaja
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio
Tiia Volotinen
Vs. nuorisotyönohjaaja/kansainvälisentyön sihteeri
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio