Musiikki rikastuttaa seurakunnan elämää

Hengellinen musiikki on rukousta, kiitosta ja ylistystä. Se on olennainen osa seurakunnan elämää. Se rikastuttaa ja syventää jumalanpalveluselämän, kirkollisten toimitusten ja seurakunnan elämän sanallista antia.

"Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana; opettakaa ja neuvokaa toinen toistanne kaikessa viisaudess, psalmeilla, kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten kiitollisesti Jumalalle sydämissänne." Kol. 3:16

Tule mukaan laulamaan Vehmersalmen kirkkokuoroon

Kuoron syyskauden aloitus to 2.9. klo 15.00 Vehmersalmen kirkossa. Huomaa muuttunut aika.  Kuoro kokoontuu parittomilla viikoilla klo 15.00 ja parillisilla viikoilla klo 18.00. Harjoitukset kestävät puolitoistatuntia.

Järvi-Kuopion seurakunnan facebook- sivuillaLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai Järvi-Kuopion seurakunnan youtube-kanavallaLinkki avautuu uudessa välilehdessä livestiimauksia tai tallenteita

Sunnuntaina 21.2. iltapäivällä julkaistiin vesper, musiikillinen iltahartaus, Youtubessa ja Facebookissa.  Musiikin toteuttaa Lakesingers ja puheen pitää pastori Simo Korkalainen.  Lauluina ovat Pienen iltarukous, Ilta on tullut, Luojani ja Mua siipeis suojaan kätke. Virsi 50.  Vesperin kuvaus ja editointi on Tiitus Lahden. Linkit seurakunnan Paastonajan iltavesper - Lakesingers ja Simo Korkalainen - YouTubeLinkki avautuu uudessa välilehdessä  

Tuuli kääntyy -videokonsertti YouTubessa 7.3. klo 18, Puisto Live järjestää. Konsertissa nähdään neljältä upealta gospelartistilta muutaman kappaleen minikeikat. Artistit ovat Maksetut Viulut, Sami Asp -duo, Juhani Tikkanen sekä Kotiinpalaajat -duo. Juontajana toimii Kotiinpalaajat -yhtyeen laulaja Samuli Luomaranta. Konsertin teema kumpuaa toivosta ja ilosta. Tukijana mm. Järvi-Kuopion seurakunnan musiikkityö.

Tuuli kääntyy -youtube-konsertti katsottavissa 7.3. kello 18 alkaenLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tarjoamalla tämän konsertin Järvi-Kuopion seurakunta ja erityisesti seurakunnan musiikkityö haluaa haastaa sinut tekemään hyvää.  Voit tehdä haluamasi lahjoituksen Yhteisvastuukeräykseen.  Käyttämällä alla olevassa linkissä olevia tietoja, osa lahjoituksestasi palautuu nimenomaan Järvi-Kuopion alueen diakoniatyöhön.  Kiitos. Ja mukavaa katselu- ja kuunteluhetkeä Tuuli kääntyy -konsertin musiikin ja muusikoiden parissa.

 Linkki avautuu uudessa välilehdessäLahjoita Järvi-Kuopion seurakunnan Yhteysvastuukeräykseen Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Palmusunnuntaina 28.3. julkaistaan Hiljaisen viikon ja Pääsiäisen musiikkia, toteuttajana Lakesingers.

Huhtikuun puolessa välissä julkaistaan musiikkia Yhteisvastuu -keräyksen hengessä, toteuttajana Lakesingers

Hae virsiä numeron, nimen tai virressä esiintyvän sanan perusteella. Linkki avautuu uudessa välilehdessäVoit selata virsiä myös teemoittain. 

Tule mukaan soittamaan!

Nainen soittaa soitinta.

Tule musisoimaan instrumenttisi kanssa jumalanpalveluksiin tai muihin tilaisuuksiin. Otamme ilolla vastaan kaikki soittimet ja soittajat.

Ota rohkeasti yhteyttä kanttoriin. Tehdään yhdessä musiikkia!

Häämusiikkia

HäämusiikkisivutLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ota yhteyttä

Kanttori
Järvi-Kuopion seurakunta Riistavesi Vehmersalmi
Keskustie 2
71160 Riistavesi

Järvi-Kuopion kanttoreiden lähiesimies.