Syksyn siunaus

Olipa lämmin kesä! Näin ruskettuneita eivät suomalaiset ole olleet moneen vuoteen. Lämmin ja välillä kuumakin kesä antoi ja otti. Monelle helle kävi raskaaksi ja nyt syksyn saapuessa on jo helpompi hengittää ja liikkua.

Päivien lyhentyessä askeleet voivat johtaa jälleen erilaisten toimintojen pariin. Seurakunnan piirit alkavat ja paikka kirkonpenkissä odottaa. On aika suunnata katseensa kesän säiliöihin. Miltä ne näyttävät? Onko hengellisessä varastossasi jo tilaa uutta ravintoa varten?

Jumalan Sana on ehtymätön aarrekammio. Kotoinen alueseurakuntasi kutsuu sinua jälleen Sanan ja sakramenttien äärelle! Jumala on antanut meille voimanlähteeksi Sanansa ja ehtoollisen lahjan.  Niistä saamme ammentaa yhdessä kysellen, etsien ja  elävää ravintoa nauttien - oikeaa Elämän leipää.

Siinä on syksyn siunaus, että saamme yhdessä lähteä kohti uutta syksyä Jumalan johdatusta ja varjelusta elämäämme pyytäen.

"Tuo siunaus nyt koteihin ja ruoki Herra, köyhinkin. Suo meille Pyhän kosketus ja Isän, Pojan rakkaus. Aamen." (virsi 973)

Siunausta syksyysi!

Paula Hagman-Puustinen

Tuusniemen aluepappi

 

Papin päivystys Tuusniemellä syyskuusta alkaen torstaisin klo 9.30-11.30. Papille voi varata myös keskusteluajan p. 040-4888 614.  Järvi-Kuopion päivystävän papin tavoittaa numerosta p. 040  4888 623.

Tuusniemen alueseurakunnan syysesite 2018

Tuusniemen alueseurakunnan facebook

vs. Kappalainen
Järvi-Kuopion seurakunta
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi
Toimistosihteeri
Järvi-Kuopion seurakunta
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi

ma-pe klo 9-15

Toimistosihteeri
Järvi-Kuopion seurakunta
Faksi: 017 612 065
Juankoskentie 13 B
73500 Juankoski

ma-pe 9-15

Tervetuloa Tuusniemen kirkkoon!
Tervetuloa Tuusniemen kirkkoon!