Kevät tuli sittenkin!

 

 

Ystäväni totesi pari viikkoa sitten, että tänä vuonna kevät ei tulekaan. On niin paljon lunta ja talven jäljet ovat runsaina silmiemme edessä. Tältä se varmaan tuntui monesta. Voisiko kevät kokonaan unohtaa tulla?

Onneksi aurinko on alkanut nyt lämmittää! Lämpö ja valo hellivät, mutta samalla ne paljastavat pölyn ja lian sekä pesemättömät ikkunaruudut... Näin me sorrumme ajattelemaan. Kevätsiivoukset, talvivaatteiden pesut ja mitä kaikkea kevät tuokaan tullessaan! Olisiko sittenkin parempi, ettei valo paljastaisi kaikkea likaa ja tahriintunutta?

Ei olisi. Välillä on hyvä tulla valoon ja katsella kevätsiivouksen lailla myös itseään ja omaa elämäänsä. Mitä en  tarvitse? Mikä ei ole minulle hyväksi? Ja mitä ainakin tarvitsen? Tässä sisimmän siivouksessa lähimmäinen on hyvä peili. Myös Jumalan Sana auttaa meitä yksittäisiäkin ihmisiä palaamaan sen kaikkein tärkeimmän äärelle. Kotiseurakunta tarjoaa jokaviikkoisessa jumalanpalveluselämässä elävää ravintoa, jonka äärelle sinuakin kutsutaan! Tule mukaan!

 Siunattua kevättä!

Loista kevätaurinko, lämpöäsi anna, kevätmieltä kirkasta ihmismieliin kanna!

Usko, toivo, rakkaus kasva sydämissä. Kukkasien noustessa elvy ihmisissä! (Laula kaikki maa-kirjasta)Henkilön Paula Hagman-Puustinen kuva.

Papin päivystys yleensä torstaisin klo 9.30-11.30 seurakuntakodissa, p. 040 4888 614. Järvi-Kuopion päivystävän papin tavoittaa numerosta p. 040  4888 623.

Tuusniemen alueseurakunnan kevätesite 2018

Tuusniemen alueseurakunnan facebook

vs. Kappalainen
Järvi-Kuopion seurakunta
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi
Toimistosihteeri
Järvi-Kuopion seurakunta
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi

ma-pe klo 9-15

Toimistosihteeri
Järvi-Kuopion seurakunta
Faksi: 017 612 065
Juankoskentie 13 B
73500 Juankoski

ma-pe 9-15

Tervetuloa Tuusniemen kirkkoon!
Tervetuloa Tuusniemen kirkkoon!