Mukavaa toimintaa lapsille ja lapsiperheille

Tervetuloa mukaan kaikille avoimeen ja maksuttomaan kerhotoimintaan!

Päiväkerho

Päiväkerho torstaisin klo 9-11.30. 

3-5-vuotiaiden lasten toiminnallinen kerho. Ilmoittautuminen on etukäteen huhtikuussa. Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voi kysellä pitkin vuotta. Päiväkerho on avointa varhaiskasvatuspalvelua. Kerhossa pääsee toteuttamaan erilaisia toiminnan, musisoinnin ja   liikunnan mahdollisuuksia. Lapsi huomioidaan yksilönä eri kehitysalueet huomioon ottaen. Lapsi saa opetella ryhmässä toimimista ja sosiaalisia taitoja.

 

Päiväkerhotiedustelut ja ilmoittautuminen aj. 8.-26.4.2024 puhelimitse, Mervi Rajahalme p. 040 4888 622.

Perhekerho

Perhekerho maanantaisin klo 9.30-11.

Lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Myös  isovanhemmat ja hoitajat lasten kanssa ovat tervetulleita mukaan. Kerhossa voi tavata muita perheitä ja leikkiä. Pieni kertomushetki ja monipuolista viikoittain vaihtuvaan toimintaa. Tarjolla pientä välipalaa. Toiminta maksutonta, kaikille avointa, ei vaadi etukäteen ilmoittautumista.

 

Kesis 2024

Kesis on kesätoimintaa 4–9-vuotiaille lapsille ryhmästä riippuen. Kesis-päivän toiminta-aika on klo 10–14. Toiminta on maksutonta, mutta mukaan tarvitaan omat eväät ja säänmukainen ulkoiluvaatetus. Kesikseen ilmoittaudutaan verkossa. Tieto kesispaikasta lähetetään huoltajan sähköpostiin viikolla 19.

Kesispaikat jaetaan vasta ilmoittautumisen jälkeen. Jos kaikki eivät mahdu ryhmään, etusijalla on kirkkoon kuuluminen, ikäjärjestys vanhimmasta nuorempaan ja ilmoittautumisaika.

Kesis ilmoittautuminen auki 2.-18.4. Ilmoittaudu tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Mukavaa puuhaa ja katseltavaa lastenkirkossa. Lastenkirkko

Lapset iloitsevat.

 

Kaavin kerhoalttari.

Kaavin kerhoalttari.

Lapsi leikkii autolla

Ota yhteyttä

Vastaava lastenohjaaja
Järvi-Kuopion seurakunta
Paasikoskentie 1
73500 Juankoski

Järvi-Kuopion seurakunnan lastenohjaajien lähiesihenkilö