Riistaveden alueseurakunnan musiikki

"Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana; opettakaa ja neuvokaa toistanne kaikessa viisaudessa, psalmeilla, kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten kiitollisesti Jumalalle sydämissänne." Kol.3:16

Kuoron aloitus

Kuoron syyskauden aloitus on to 2.9.2021 klo 18 Riistaveden kirkossa. Kuoro kokoontuu parittomilla viikoilla klo 18.00 ja parillisilla viikoilla klo 15.00. (Huomaa muuttunut kellonaika). Harjoitukset kestävät puolitoistatuntia.

Riistaveden kirkkokuoro on aktiivinen ryhmä, joka laulaa kirkkomusiikkia vaihdellen yksiäänisistä moniäänisiin teoksiin. Kuoron päätehtävänä on rikastuttaa jumalanpalveluselämää laulaen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki laulamisesta kiinnostuneet ja kuoroon voi tulla mukaan myös kausiluontoisesti.

Tule soittamaan!

Tervetuloa musisoimaan jumalanpalveluksiimme ja muihin tilaisuuksiimme. Kirkossa on Kangasalan vuonna 1935 rakentamat äänikertaiset urut ja piano, mutta myös muut soittimet ovat tervetulleita rikastuttamaan musiikkielämäämme.

Facebookissa tai Youtubessa seurakunnan livestiimauksia tai tallenteita

Sunnuntaina 21.2. iltapäivällä julkaistiin vesper, musiikillinen iltahartaus, Youtubessa ja Facebookissa.  Musiikin toteuttaa Lakesingers ja puheen pitää pastori Simo Korkalainen.  Lauluina ovat Pienen iltarukous, Ilta on tullut, Luojani ja Mua siipeis suojaan kätke. Virsi 50.  Vesperin kuvaus ja editointi on Tiitus Lahden. Linkit seurakunnan Paastonajan iltavesper - Lakesingers ja Simo Korkalainen - YouTube  

Tuuli kääntyy -youtube-konsertti katsottavissa 7.3. kello 18 alkaen

Tarjoamalla tämän konsertin Järvi-Kuopion seurakunta ja erityisesti seurakunnan musiikkityö haluaa haastaa sinut tekemään hyvää.  Voit tehdä haluamasi lahjoituksen Yhteisvastuukeräykseen.  Käyttämällä alla olevassa linkissä olevia tietoja, osa lahjoituksestasi palautuu nimenomaan Järvi-Kuopion alueen diakoniatyöhön.  Kiitos. Ja mukavaa katselu- ja kuunteluhetkeä Tuuli kääntyy -konsertin musiikin ja muusikoiden parissa.

 Linkki avautuu uudessa välilehdessäLahjoita Järvi-Kuopion seurakunnan Yhteysvastuukeräykseen Linkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Palmusunnuntaina 28.3. julkaistaan Hiljaisen viikon ja Pääsiäisen musiikkia, toteuttajana Lakesingers.

Huhtikuun puolessa välissä julkaistaan musiikkia Yhteisvastuu -keräyksen hengessä, toteuttajana Lakesingers.

Ota yhteyttä kanttoriin ja tehdään yhdessä musiikkia Riistavedellä.

Häämusiikkia

Elämänne suuren juhlan lähestyessä on hyvä miettiä myös musiikkivalintoja yhdessä kanttorin kanssa. Avioliiton vihkimisen musiikki tekee juhlasta vielä erityisemmän, kun musiikit on tarkkaan mietitty jo etukäteen ennen tilaisuutta. Musiikkeja voi kuunnella ja asiaa miettiä mm. seuraavien linkkien avulla:

Kanttorit esittelevät häämusiikkia (You tube) Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Marko Hakanpään häämusiikkisivutLinkki avautuu uudessa välilehdessä

VirsikirjaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kuorolaisia laulamassa kirkossa.

Ota yhteyttä

Kanttori
Järvi-Kuopion seurakunta Riistavesi Vehmersalmi
Keskustie 2
71160 Riistavesi

Järvi-Kuopion kanttoreiden lähiesimies.