Riistaveden alueseurakunnan musiikki

"Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana; opettakaa ja neuvokaa toistanne kaikessa viisaudessa, psalmeilla, kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten kiitollisesti Jumalalle sydämissänne." Kol.3:16

Tule laulamaan!

Riistaveden kirkkokuoro kokoontuu syksyllä 2020 Riistaveden kirkossa. Harjoitukset ovat torstaisin parillisilla viikoilla klo 14.00 ja parittomilla viikoilla klo 18.00. Seuraava esiintyminen la 31.10. klo 16.00 pyhäinpäivän kirkossa.

Riistaveden kirkkokuoro on aktiivinen ryhmä, joka laulaa kirkkomusiikkia vaihdellen yksiäänisistä moniäänisiin teoksiin. Kuoron päätehtävänä on rikastuttaa jumalanpalveluselämää laulaen.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki laulamisesta kiinnostuneet ja kuoroon voi tulla mukaan myös kausiluontoisesti. Ota rohkeasti yhteyttä kanttoriin ja tule laulamaan!

Tule soittamaan!

Tervetuloa musisoimaan jumalanpalveluksiimme ja muihin tilaisuuksiimme. Kirkossa on Kangasalan vuonna 1935 rakentamat äänikertaiset urut ja piano, mutta myös muut soittimet ovat tervetulleita rikastuttamaan musiikkielämäämme. Ota yhteyttä kanttoriin ja tehdään yhdessä musiikkia Riistavedellä.

Häämusiikkia

Elämänne suuren juhlan lähestyessä on hyvä miettiä myös musiikkivalintoja yhdessä kanttorin kanssa. Avioliiton vihkimisen musiikki tekee juhlasta vielä erityisemmän, kun musiikit on tarkkaan mietitty jo etukäteen ennen tilaisuutta. Musiikkeja voi kuunnella ja asiaa miettiä mm. seuraavien linkkien avulla:

Kanttorit esittelevät häämusiikkia (You tube) Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Marko Hakanpään häämusiikkisivutLinkki avautuu uudessa välilehdessä

VirsikirjaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kuorolaisia laulamassa kirkossa.

Ota yhteyttä

Kanttori
Järvi-Kuopion seurakunta Riistavesi Vehmersalmi
Keskustie 2
71160 Riistavesi

Järvi-Kuopion kanttoreiden lähiesimies.