Riistaveden alueseurakunta

 

Yhdessä hyvää!

 

Sunnuntaina 5.2.2017 vietetään kirkkovuodessa kynttilänpäivää - aiheella Kristus, Jumalan kirkkauden säteily. Kynttilänpäivänä alkaa myös ev. lut. kirkon suurin keräys - Yhteisvastuukeräys.

Kalenterivuosi on jo kääntynyt helmikuulle ja luonnossa valoisuuden määrän voi jo havaita. Miten valon lisääntyminen virkistää ja antaa uutta voimaa!

Samoin, valon tuojiksi meitä ihmisiä kutsutaan, tuomaan toisillemme mahdollisuuksia ja uutta voimaa. Kynttilänpäivän epistolasta: Jumala, joka sanoi: ”Tulkoon pimeyteen valo”, valaisi itse meidän sydämemme. Näin Jumalan kirkkaus, joka säteilee Kristuksen kasvoilta, opitaan tuntemaan, ja se levittää valoaan." 2. Kor. 3.

Yhteisvastuukeräys kerää varoja, joilla autetaan mm. ihmiskaupan uhreja. Lisää tietoa Yhteisvastuukeräyksestä https://www.yhteisvastuu.fi/ajankohtaista/#post-3388

Tervetuloa siis tekemään hyvää yhdessä, valoa voimme tuoda toisillemme monin tavoin, annetaan ilon ja  valon virkistää ja vahvistaa!

Marjaana-pappi

 

 

Jumalanpalvelukset Riistavedellä helmikuussa 2017

su 5.2. klo 10 Kynttilänpäivänkirkko ja Yhteisvastuukeräyksen aloitus, seurakuntatalossa. Diakoni Leena Vartiainen saarna, Marjaana Mäkinen, Riikka Tuura ja kirkkokuoro. Kristus, Jumalan kirkkauden säteily.

 

su 12.2. klo 10, Messu kirkossa, Uwe Mäkinen ja Pauliina Vuorinen. 3. sunnuntai ennen paastonaikaa.

 

su 19.2. klo 10, Ystävänpäivän silmukkamessu, seurakuntatalossa. Kudomme ystävyyden silmukoita. Voit tulla neuleen tai virkkuun kanssa kirkkoon! Marjaana Mäkinen ja Riikka Tuura. Kirkkokahvit.

 

su 26.2 klo 10, Sanajumalanpalvelus ja Kalevalaisten naisten kirkkopyhä, Kirkossa. Uwe Mäkinen ja Riikka Tuura. Pystykahvit.

 

 

Riistaveden alueseurakunnan facebook

 

Ota yhteyttä

Marjaana Mäkinen
Seurakuntapastori
Järvi-Kuopion seurakunta
Keskustie 2
71160 Riistavesi

Ota yhteyttä

Anita Hallikainen
Toimistosihteeri
Järvi-Kuopion seurakunta
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi
Raija Oksman
Toimistosihteeri
Järvi-Kuopion seurakunta
Faksi: 017 612 065
Tehtaankirkontie 5
73500 Juankoski