Riistaveden alueseurakunta

Kaunista kesää juuri Sinulle!

Suomen kesä on hellinyt meitä. Aurinko lämmitti ja sulatti enäätysmääräiset lumet pois nopeasti ja helleraja rikkoutui jo toukokuussa. Luonto heräsi eloon pikaisesti, puut saivat vihreät vaatteet ylleen lähes silmänräpäyksessä ja kukkien värimeri kaunistaa teidenvarsia.

Luonnon kasvu tarvitsee aurinkoa, sen tuomaa valoa ja lämpöä. Auringon lisäksi luonto kaipaa myös sadetta, sen virvoittavaa ja ravitsevaa voimaa. Vettä tarvitaan, jotta vilja kasvaa ja jotta ilma puhdistuu. Sadetta saatiin tänä kesänä odotella, maan pinta oli jo kuiva ja janoissaan se toivoi sadetta raikastamaan ja virkistämään. Sadekin tuli, kun Luoja sen soi tulevan.

Jumala antaa meille kirkkautta, valoa ja lämpöä. Samoin Hän antaa meille ravintoa, virvoitusta ja viilennystä. Tätä tarvitsemme, niin maalle, ruumiillemme kuin myös hengellemme ja sielullemme.

Jumala antaa meille kasvun ja siihen tarvittavat eväät. Jumalan rakkauden lämpöön saamme heittäytyä ja samalla tutkia, lukea ja kuulla hänen virkistävää Sanaa, saada hengen ravintoa Pyhästä ehtoollisesta.

Jumalan rakkaus yltää meidän elämään monin tavoin, kesällä luonnon kauneuden, lämmön, sateen ja välillä myrskyjenkin kautta.

 

Tule kesälläkin Juman hoidettavaksi ja yhteyteen.

 

Riistaveden aluepappi

Milla Huttunen

 

Papin päivystystä ei kesäaikaan ole Riistavedellä. Yhteispäivystys Juankoskella keskiviikkoisin klo 9–11 kesä-elokuun aikana.  Järvi-Kuopion päivystävän papin tavoittaa numerosta p. 040  4888 623.

Riistaveden alueseurakunnan facebook

 

vs. I kappalainen
Järvi-Kuopion seurakunta
Keskustie 2
71160 Riistavesi
Toimistosihteeri
Järvi-Kuopion seurakunta
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi

ma-pe klo 9-15

Toimistosihteeri
Järvi-Kuopion seurakunta
Faksi: 017 612 065
Juankoskentie 13 B
73500 Juankoski

ma-pe 9-15